مواد معدنی و ویتامینهای سرشار موجود در انجیر، بهتنهایی یک دلیل عالی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانهتان است.
از جمله خواص انجیر خشک برای مردان و زنان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خاصیت انجیر برای کاهش فشارخون: انجیر منبع خوب پتاسیم است که پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشارخون به کار میرود. کمبود پتاسیم، مخصوصا وقتیکه غذاها دارای مقدار زیادی سدیم (نمک) باشند، میتواند موجب بالا رفتن فشارخون شود.
خاصیت انجیر برای بالابرنده تراکم استخوان: انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم میباشد. کلسیم موجود در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر میباشد. کلسیم، بهعنوان بالابرنده تراکم استخوان شناختهشده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش میدهد. پس انجیر یکی از بهترینها برای افزایش تراکم استخوان میباشد و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
بیشتربخوانید:
خاصیت انجیر برای جلوگیری از ضعف عضلات: مطالعات نشان داده است که افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر میوه مصرف میکنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز میباشد.
ملین و ضد یبوست است.
به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک میکند.
انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع (نسبت به دیگر میوهها) ویتامین B6 میباشد.
انجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریکاسید بالا، بسیار مفید است.
تشنگی را از بین میبرد.
انجیر بهعنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار میرود.
از سرطان روده جلوگیری میکند. انجیر جلوی رشد سلولهای سرطانی را میگیرد.
امگا 3 و امگا 6 دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید میباشد.
انجیر برای بهبود سردرد، دنداندرد، تهوع، تب، نقرس، گوشدرد، سوختگی، معده درد، ورم چرکی (آبسه)، بیماریهای ریوی و بیماریهای مقاربتی مفید است.