Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:17

21
اردیبهشت
محققان کشور به راهکاری مؤثر در کاهش آفلاتوکسین در لبنیات دست یافتند

محققان کشور به راهکاری مؤثر در کاهش آفلاتوکسین در لبنیات دست یافتند

فلاتوکسین M1 یکی از معضلات تهدید کننده ایمنی لبنیات محسوب می‌شود که با منشأ قارچ آسپرژیلوس فلاووس بوده و از طریق علوفه و نان کپک زده آلوده به این قارچ به همراه خوراک به بدن دام وارد می‌شود.

تحریریه زندگی آنلاین : آفلاتوکسین M1 یکی از معضلات تهدید کننده ایمنی لبنیات محسوب می‌شود که با منشأ قارچ آسپرژیلوس فلاووس بوده و از طریق علوفه و نان کپک زده آلوده به این قارچ به همراه خوراک به بدن دام وارد می‌شود. این سم سپس در شیر دام ترشح شده و به چرخه غذایی انسان وارد می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که این سم قارچی دارای قدرت سرطان زایی قوی در کبد و کلیه است. در پژوهشی که در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به منظور یافتن راه‌کارهای نوین کاهش این سم در لبنیات انجام شد،  مشخص شد که استفاده از دیواره باکتری‌های مفید که توسط املاح آهن مغناطیسی شده باشند، حدود 57 درصد میزان آفلاتوکسین M1 در شیر را  کاهش می‌دهند. یافته‌های این پژوهش می‌تواند راهگشای ارتقاء ایمنی لبنیات در کشور باشد.

برچسب ها: کبد، سرطان، لبنیات، کلیه، آفلاتوکسین، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای تعداد بازديد: 115 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز