تحریریه زندگی آنلاین : مصرفترشی یا شور به شرایط سلامت فرد یا وجود بیماری در فرد بستگی دارد و سؤال این است که چه کسانی باید در مصرف این مواد خوراکی احتیاط کنند؟با فرارسیدن فصول سرد سال، سؤال این است که آیا ترشی و شور بخوریم یا خیر؟. پاسخ این سؤال به شرایط بدنی شما بستگی دارد. برای مثال افرادی که دچار بیماریهایی مثل زخم معده، ریفلاکس، بیماریهای کلیوی یا قلبی و فشارخون هستند، بهتر است از ترشی و شور به میزان کمتری استفاده کنند، اما سایر افراد که بیماری خاصی ندارند میتوانند از این ماده غذایی در کنارغذا به میزان کم استفاده کنند.باید توجه کرد که نهتنها در خوردنترشی بلکه در مورد هر نوع ماده غذایی دیگر، زیادهروی در مصرف مضر است.ترشی و شور حاوی فیبر و باکتریهای مفیدی بهنام پروبیوتیکها هستند که بهسلامتی و عملکرد دستگاه گوارش و رودهها کمک زیادی میکنند.فقط دو نکته مهم در مورد مصرفترشیجات وجود دارد که باید موردتوجه قرار گیرد؛ گاهی در تهیه ترشی و شور از نمک دریا استفاده میشود، اما ازآنجاییکه نمک دریا حاوی فلزات سنگین است مضر و سرطانزا است، بنابراین بهتر است در تهیه ترشی و شور از نمک یددار بستهبندی استفاده شود.بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، همچنین ترشی و شور را در ظرف کوچک تهیه کنیم و بعد از باز شدن درب آنها در یخچال نگهداری کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم. کپک مثل یک گیاه است که ریشههای آن در داخلترشی بوده و قابلدیدن نیست و نباید مصرف شود.