ایرنا: عوارض جانبی قاتلان درد، ممکن است تا سالها بعد خود را نشان ندهند و سلامت اندامهای حیاتی شما مانند کلیهها و کبد را نشانه گیری کنند.
بهترین گام برای مصون ماندن از این عوارض، از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزینههای طبیعی است که در هر آشپزخانهای یافت میشود. خوشبختانه برخی از مواد غذایی این قابلیت را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل، و یا سایر دردهای آزاردهنده باشند:
بیشتربخوانید:
کورکومین
کندر
اسیدهای چرب امگا ۳
امگا ۳ التهاب و درد گردن و کمر را کاهش میدهد. مطالعات نشان داده اند کسانی که دچار گردن دردهای غیر جراحی هستند، با دریافت ۱۲۰۰ میلی گرم امگا ۳ در روز، ۶۰ درصد کاهش درد را گزارش کرده اند. علاوه بر این، امگا ۳ خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخنها و عدم تمرکز را کاهش میدهد و برای التیام بیماریهای قلبی عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است.
بیشتربخوانید:
روغن زیتون
اولئوکانتال موجود در این روغن دقیقا میتواند مانند ایبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوری روغن زیتون برابر با ۲۰۰ میلی گرم ایبوپروفن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدتها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماریهای قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و برخی از انواع فراموشی مفید تشخیص داده شده بود. پژوهشگران هنگامی متوجه این خاصیت روغن زیتون شدند که مشاهده کردند روغن زیتون فرآوری نشده مانند ایبوپروفن موجب ناراحتی در قسمت عقب گلو میشود.
پوست بید
کپسایسین
بک ماده شیمیایی است که در فلفل وجود دارد و جایگزین خوبی برای ایبوپروفن است بخصوص در افرادی که از دردهای عضلانی، سردردهای مکرر، درد مفاصل رنج میبرند. اگر از یک بیماری دردناک رنج میبرید میتوانید فلفل چیلی را به رژیم غذایی خود به طور منظم اضافه کنید. برای درمان دردهای حاد نیز میتوانید از کرمهای حاوی کپسایسین برای ماساژ بخش آسیب دیده استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
مسکن های گیاهی برای درمان دل درد