تحریریه زندگی آنلاین : به گفته متخصصان برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مصرف برخی سبزیها حائز اهمیت است. به گزارش دنیای تغذیه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر ترابی، مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: بر اساس توصیه متخصصان مصرف روزانه سبزی برای پیشگیری از بروز بیماریهای غیر واگیر موثر و مفید است و مانند سدی در برابر ابتلای افراد به بیماریهایی مانند دیابت و سرطانها به خصوص سرطان دستگاه گوارش عمل میکند. تا حد امکان سبزیها را به صورت خام باید مصرف کرد، زیرا پخت طولانی مدت سبزی سبب کاهش ارزش غذایی و ویتامینهای موجود در آن خواهد شد.
در حال حاضر متخصصان توصیه میکنند که افراد از نانهای حاوی سبوس و برنج قهوهای به علت دارا بودن فیبر، بیشتر مصرف کنند. افراد بهتر است نانهایی را خریداری کنند که قسمتی از سبوس آرد آن در کارخانه گرفته نشده است.
به گفته وی افراد باید برای تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود در وعده صبحانه از دانه غلات مانند گندم و جو حاوی انرژی، فیبر، پروتئین و ویتامین های گروه B مصرف کنند. میوههای غنی از ویتامین C مانند انواع مرکبات، توتفرنگی و کیوی در ترمیم زخم و جذب بیشتر آهن نقش مهمی را ایفا میکنند. میوههای غنی از پیشساز ویتامین A مانند میوههای به رنگ زرد و نارنجی مثل طالبی و زرد آلو سبب افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و حفظ سلامت چشم میشوند.
بیشتربخوانید:
5 واقعیت شگفت انگیز در مورد سیستم ایمنی بدن