تحریریه زندگی آنلاین : به گزارش دنیای تغذیه به نقل از ایسنا، بسیاری از افراد تصور میکنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند، به دلیل اینکه نمیدانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست، از مصرف آن اجتناب میکنند، زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبهههای فراوانی در مورد مصرف آنها ایجاد میکند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید کنسرو است. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید میشوند، باکتریهای عامل فساد در آنها از بین رفته است و به علت نوع بستهبندی خاص آنها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.
همچنین نمک نیز به عنوان نگهدارنده و افزایشدهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه میشود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست، اما توصیه میشود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آن را نخورند.
بیشتربخوانید:
آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟