Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:36

11
تیر
کاهش فشار خون به کمک مواد طبیعی

کاهش فشار خون به کمک مواد طبیعی

با خوردن مواد غذایی که حاوی فلانوئید هستند می توانید به کاهش و کنترل فشارخون خود کمک کنید

 فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که عمدتا در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.


تنوع در میکروبیوتای روده با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی، توت، چای و شکلات تلخ افزایش می‌یابد و منجر به کاهش سطح فشار خون نیز می‌شود.

محققان پیشنهاد می‌کنند که ترکیب میکروبیوتای روده (میکروارگانیسم‌های موجود در دستگاه گوارش) بین افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سالم متفاوت است.


 میکروبیوم روده ما نقش کلیدی در متابولیسم فلاونوئیدها برای افزایش اثرات محافظتی قلبی آنها ایفا می‌کند و این مطالعه شواهدی ارائه کرده که نشان می‌دهد دسترسی به تاثیرات این مواد در کاهش فشار خون با تغییرات ساده در رژیم غذایی روزانه قابل دستیابی است.

گروه تحقیقاتی ۹۰۴ بزرگسال را انتخاب کردند و میزان مصرف غذا، میکروبیوم روده و سطح فشار خون آنان را ارزیابی کردند.

بیشتر بخوانید:

فواید شگفت‌انگیز چای هیبیسکوس برای سلامتی



شرکت‌کنندگانی که بیشترین مقدار غذاهای غنی از فلاونوئید مانند سیب، گلابی و توت‌ها را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که به اندازه کافی غذاهای غنی از فلاونوئید مصرف نمی‌کردند، میکروبیوتای روده متنوع و فشار خون سیستولیک پایین‌تری داشتند.

محققان دریافتند که ۱۵ درصد از رابطه بین مصرف زیاد فلاونوئیدها و کاهش فشار خون را می‌توان با تنوع میکروبیوم توضیح داد.

در این تحقیق، مصرف یک و نیم فنجان توت در روز، معادل ۱۲۸ گرم با ۴.۱ میلی‌متر جیوه کاهش فشار خون سیستولیک مرتبط بود.

یافته‌های ما نشان می‌دهد که کارآزمایی‌های آینده باید شرکت‌کنندگان را بر اساس مشخصات متابولیک بررسی کنند تا با دقت بیشتری نقش متابولیسم و ‌میکروبیوم روده را در تنظیم اثرات فلاونوئیدها بر فشار خون را دریابند.

درک بهتر از تنوع بسیار فردی متابولیسم فلاونوئید می‌تواند به خوبی توضیح دهد که چرا برخی از افراد مزایای محافظتی بیشتری از غذاهای غنی از فلاونوئید در سلامت قلب و عروق دارند.

 بیشتر بخوانید:

با مصرف روزانه این میوه ها به سرطان مبتلا نمی شوید

باید و نبایدهای مصرف آب پرتقال

اهمیت مصرف آلبالو در تابستان

 

برچسب ها: رژیم غذایی، سیب، تغذیه سالم، فشار خون، گلابی، میوه، کاهش فشارخون تعداد بازديد: 215 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز