این میوه دارای ویتامینهای مختلف نظیر C، A و برخی ویتامینه های گروه Bو مواد معدنی نظیر فسفر و پتاسیم است.
مصرف گوجه سبز باید در برخی افراد با احتیاط صورت گیرد، بیماران کلیوی و افراد مستعد تشکیل سنگهای کلیوی به دلیل میزان بالای اسید اگزالیک موجود در گوجهسبز باید مصرف این میوه را محدود کنند.
بیماران مبتلا به زخم معده، ریفلاکس معده و سایر بیماریهای گوارشی نیز به دلیل میزان بالای اسید سیتریک و اسید مالیک موجود در گوجه سبز باید در مصرف این میوه محتاط باشند.
مصرف این میوه در کودکان زیر سه سال نیز به دلیل احتمال بروز حساسیت باید با احتیاط صورت گیرد. این حساسیت ممکن است به صورت حساسیتهای پوستی، اگزما، سرخ شدن و خارش شدید پوست بروز کند.
بیماران کلیوی و افراد مبتلا به پرفشاری خون در هنگام مصرف گوجه سبز از افزودن نمک به آن پرهیز کنند.
شستشوی کامل و ضدعفونی گوجه سبز قبل از مصرف آن ضروری می باشد، گوجه سبز ممکن است به فضله پرندگان آلوده باشد. همچنین در تماس مستقیم با دست فروشندگان قرار دارد که در صورت بیمار بودن آنان احتمال انتقال آلودگی و بیماری به میوه و مصرف کننده وجود دارد. بنابراین حتماً باید پیش از مصرف میوه را به خوبی شست و ضدعفونی کرد.
بیشتربخوانید:
ممنوعیت خوردن گوجه سبز برای 3 گروه
آشنایی باخواص گوجه سبز، این خوشمزه پرطرفدار