Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 14:58

5
فروردین
با این سبزی‌ها پیر نمی‌شوید

با این سبزی‌ها پیر نمی‌شوید

غذا‌های خاصی وجود دارند که می‌توانند با افزایش سن مواد مغذی ضروری را برای بدن شما فراهم کنند.

به گزارش انتخاب : مطلقاً هیچ راهی برای متوقف کردن روند پیری وجود ندارد. طبیعی است که بدن در طول زمان تغییر کند و ما باید به یادگیری نحوه سوار شدن بر امواج پیری ادامه دهیم، ممکن است راهی برای متوقف کردن این روند وجود نداشته باشد، اما کار‌هایی وجود دارد که می‌توان برای کمک به کاهش طبیعی پیری به روشی سالم انجام داد.

غذا‌های خاصی وجود دارند که می‌توانند با افزایش سن مواد مغذی ضروری را برای بدن شما فراهم کنند، که به نوبه خود می‌تواند سلامت کلی شما را بهبود بخشد و به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با افزایش سن کمک کند.

نمونه‌ای از این غذاها، می‌تواند خوراکی‌هایی باشد که مطالعات اخیر نشان می‌دهد، مثلا سبزی‌های برگ دار مانند کلم پیچ و اسفناج که تاثیر مثبتی بر روند پیری دارند، به خصوص وقتی صحبت از سلامت شناختی شما می‌شود.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ که در Neurology منتشر شد، ترکیبات خاصی را که در سبزی‌های برگ‌دار یافت می‌شود (که شامل مواردی مانند نیترات، لوتئین، فولات، بتاکاروتن و ویتامین K می‌شود) و اینکه چگونه ممکن است بر زوال شناختی در طول زمان تأثیر بگذارد، بررسی کرد.

شرکت کنندگان در این مطالعه همگی بین ۵۸ تا ۹۹ سال سن داشتند و هیچ موردی از زوال عقل یا سایر اختلالات شناختی قابل توجه را نداشتند. پس از تقریباً پنج سال، شرکت‌کنندگان پرسشنامه‌هایی را درباره میزان غذای دریافتی خود تکمیل کردند و ارزیابی‌های شناختی متعددی انجام دادند.

محققان دریافتند افرادی که سبزی‌های برگدار بیشتری را به طور منظم مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که این کار را نمی‌کنند، کاهش شناختی کندتری دارند. نه تنها این، بلکه بزرگسالانی که به طور متوسط ​​۱.۳ وعده سبزی برگ در روز مصرف می‌کردند، کاهش شناختی آهسته تری داشتند تا معادل ۱۱ سال جوانتر از سن فعلی خود.

بیشتربخوانید:

زردک (هویج ایرانی) و طب سنتی

با این سبزی‌ها پیر نمی‌شوید //// دپوی عید

بیشتربخوانید:

ایمنی غذا در مراکز تهیه و توزیع غذا

 

یک مطالعه از دانشگاه ایلینویز به بررسی اثرات شناختی سبزی‌های برگدار بر بزرگسالان بین ۲۵ تا ۴۵ سال پرداخت، زیرا طبق گفته محققان، افراد می‌توانند تاثیر زوال شناختی را از ۳۰ سالگی متوجه شوند. آنچه آن‌ها دریافتند این بود که لوتئین، یک ترکیب خاص موجود در اسفناج، کلم پیچ، آووکادو و تخم مرغ، دارای خواص محافظتی مربوط به عملکرد و رشد شناختی است. در واقع، شرکت‌کنندگان مسن‌تری که لوتئین بیشتری مصرف کردند، نتایج شناختی مشابهی با شرکت‌کنندگان جوان‌تری داشتند که به اندازه‌ای از این ماده مغذی مصرف نکردند.

مزایای مرتبط با مغز خوردن سبزی‌های برگ دار بی پایان است، اما آن‌ها فقط به سلامت شناختی ختم نمی‌شوند. همچنین مشخص شده است که کلم پیچ و اسفناج به دلیل داشتن فیبر و آنتی اکسیدان به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می‌کنند و همچنین خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند.

 بیشتر بخوانید:

ریتم موزون قلب با گیاه خواری

 

 

برچسب ها: سبزیجات، دیابت، پیری پوست، پیری زودرس، زوال عقل، جوانسازی پوست، ویتامین K، پیری تعداد بازديد: 156 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز