به گزارش ایلنا اگر شما یا عزیزتان سرفه میکنید، حتما این روش درمان را امتحان کنید. همانطور که همه چیز طبیعی است، مصرف آن برای کودکان نیز بی خطر است.
مواد لازم برای ۱ عدد پرتقال:
۱ عدد پرتقال شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک - برای پاشیدن روی پرتقال
۱ قاشق چایخوری نمک - برای خیساندن
بیشتربخوانید:
با کمک این نوع چای به پاکسازی ریهها کمک کنید
گام به گام برای پرتقال بخارپز:
۱. پرتقال را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید.
۲. قسمت بالای پرتقال (حدود ۲ سانتی متر از بالا) را برش دهید تا شبیه کلاه یا روکش شود.
-قسمت بالای پرتقال را برش بزنید و روی آن را با چاقو برش بزنید
۳. با یک چنگال روی آن را چند سوراخ بزنید تا چندین سوراخ در بالای پرتقال ایجاد کنید. البته میتوانید با چاقویی روی آن را برش بزنید و خیلی کم آن را خارج کنید. این کار برای ریختن نمک روی آن میباشد.
۴. حدود ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید و اجازه دهید تا نمک حل شود و به پرتقال نفوذ کند.
-روی آن نمک بپاشید و قسمت بالایی را روی آن قرار بدهید
بیشتربخوانید:
نسخه تغذیهای برای تقویت و سلامت سیستم تنفسی
۵. روی پرتقال را با قسمت بالایی آن بپوشانید. پرتقال را در یک کاسه خالی قرار بدهید.
۶. آن را در یک بخار پز قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بخارپز کنید. اگر بخار پز ندارید. داخل قابلمهای آب بریزید و کاسهی دارای پرتقال را داخل آن قرار بدهید. در قابلمه را ببندید و روی شعلهی گاز قرار بدهید. اجازه بدهید ۲۰-۲۵ دقیقه بخارپز شود. پس از آن کاسه پرتقال را خارج کنید و به صورت گرم گوشت و آب داخل پرتقال را میل کنید. برای راحتی، پوست آن را جدا کنید و گوشت و آب داخل پرتقال را گرم سرو کنید.
-سپس بخارپز کرده و گوشت و آب پرتقال را به صورت گرم سرو کنید.
۷. گرم سرو کنید - پرتقال را پوست بگیرید (پوست آن به راحتی جدا میشود)، گوشت آن را بخورید و آب آن را که در کاسه جمع میشود بنوشید.
توجه: اگر علائم سرفه شما همچنان ادامه دارد، لطفاً فوراً با پزشک خود مشورت کنید.
بیشتربخوانید:
عمرتان را با مصرف قهوه و چای سبز طولانی تر کنید