Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:18

31
شهریور
بخورید تا باکتری های خوب روده رشد کنند

بخورید تا باکتری های خوب روده رشد کنند

با خوردن برخی خوراکی ها علاوه بر لبنیات می توانید به رشد و افزایش باکتری های خوب روده کمک شایانی کنید

به گزارش ایرنا : بهترین منابع محصولات پروبیوتیک، لبنیات شناخته شده است، اما کسانی که میلی به مصرف مداوم ندارند می توانند محصولات دیگر غنی از پروبیوتیک ها را جایگزین کنند. در اینجا ۶ ماده غذایی حاوی پروبیوتیک، به غیر از ماست و دیگر محصولات لبنی معرفی شده است:

 

1- سیب زمینی سرد

سیب زمینی سرد پخته شده یکی از بهترین منابع نشاسته مقاوم است. نشاسته مقاوم به گروهی از کربوهیدرات های رژیمی غیر قابل هضم گفته می شود که تاثیرات آن بر سلامت روده، کاهش قند خون بعد از صرف غذا، افزایش حساسیت به انسولین، و اثرات آن بر میکروبیوم، چربی خون و وزن بدن مورد توجه بوده است. حتی به اثرات دریافت این نشاسته بر پیشگیری از سرطان کولورکتال نیز پی برده شده است.

بیشتربخوانید:

بهترین روش برای پاکسازی روده با گیاهان طبیعی

 

 

2- کفیر

این نوشیدنی ترش، سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک ها است و مطالعات نشان داده که مصرف آن به از بین بردن مشکلات گوارشی، آلرژی ها و ... کمک می کند و اثر مفیدی بر سلامت قلب دارد. یک نکته این است که برخی نوشیدنی های کفیر حاوی مقادیر بالایی قند اضافه شده هستند که منجر به تغذیه باکتری های بد در روده می شوند، بنابراین هنگام خرید آنها باید به برچست و لیست مواد تشکیل دهنده دقت کرد.

3- موز سبز

اکثر مردم از مصرف این نوع موز اجتناب می کنند اما خبر خوب این است که موز سبز یک منبع غنی از پروبیوتیک به ویژه نشاسته مقاوم است. همچنین این میوه یک دوز سالم از هر دو فیبر محلول و نامحلول، ویتامین و مواد معدنی را دارد. مصرف مداوم موز سبز با افزایش باکتری های خوب روده در برابر بیماری قلبی و مشکلات استخوان محافظت ایجاد می کند.

بیشتربخوانید:

این ماده لبنی مشکلات گوارشی را برطرف می کند

 

 

4- کلم ترش

کلم رنده شده ریز و آب پز کلمی است که توسط باکتری های اسید لاکتیک تخمیر و خرد شده است. این یکی از قدیمی ترین غذاهای سنتی است و در بسیاری از کشورها، به ویژه در اروپا محبوب است. علاوه بر کیفیت پروبیوتیک آن، کلم ترش غنی از فیبر و دارای ویتامین های، ث، ب و کا، سدیم بالا، آهن و منگنز است. کلم رنده شده و آب پز همچنین شامل آنتی اکسیدان ها، لوتئین و زیگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.

5- شکلات

شکلات می تواند به تشویق و رشد باکتری های خوب روده کمک کند. ترکیب این خوراکی با پروبیوتیک خواص سلامتی آن را دو برابر می کند. پروبیوتیک ها به هضم بهتر شکلات و جذب عناصر و آنتی اکسیدان های موجود در آن کمک می کند.

6- سیر

سیر تنها یک ادویه خوشبو کننده غذاها نیست بلکه منبع غنی از پروبیوتیک محسوب می شود. سیر خام البته بیشترین مقدار پروبیوتیک را دارد و مصرف آن یک راه موثر برای جلوگیری از بسیاری از مشکلات دستگاه گوارش است.

 

برچسب ها: مواد غذایی، روده تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز