Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:32

24
شهریور
این سه ماده غذایی در کاهش فشار خون موثر است

این سه ماده غذایی در کاهش فشار خون موثر است

فشار خون بالا، شایع‌ترین عامل در بروز بیماری‌های قلبی است. پیروی از یک رژیم غذایی مغذی و سالم برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، از جمله افرادی که از داروهای مرتبط با کاهش فشار خون استفاده می‌کنند، ضروری است.

به گزارش خبرآنلاین، رعایت یک رژیم غذایی سالم برای کاهش فشار خون و حفظ سطح مطلوب آن ضروری است. تحقیقات نشان داده است که گنجاندن برخی غذاها در رژیم غذایی، به‌ویژه آنهایی که دارای مواد مغذی خاصی مانند پتاسیم و منیزیم هستند، سطح فشار خون شما را کاهش می‌دهد.

 در این مطلب سه ماده غذایی مؤثر جهت تنظیم فشار خون و مقابله با فشار خون بالا به شما معرفی شده است.

 بیشتربخوانید:

فیجوا؛ انبار ویتامین ث؛ از مقابله با عفونت تا تنظیم فشار خون

 

 

 ۱. هویج

 این سبزی ترد، شیرین و مغذی، یکی از سبزیجات اصلی در رژیم غذایی بسیاری از افراد به‌شمار می‌آید. هویج سرشار از ترکیبات فنولیک مانند کلروژنیک اسید، کوماریکاسید و کافئیک اسید است که به انبساط عروق خونی و کاهش التهاب کمک می‌کند و همین امر در پایین آمدن سطح فشار خون نقش مهمی دارد.

 

اگرچه هویج را می‌توان به صورت پخته یا خام میل کرد، اما مصرف آن به صورت خام برای کاهش فشار خون مفیدتر است. مطالعه‌ای که شامل ۲،۱۹۵ نفر از افراد ۴۰-۵۹ ساله بود، نشان داد که مصرف هویج خام به طور قابل توجهی با کاهش سطح فشار خون ارتباط دارد.

 بیشتربخوانید:

آیا مصرف روی می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند؟

روش های خانگی برای درمان فشار خون پایین

 

 

 ۲.کرفس

 این سبزی محبوب تأثیرات مثبتی روی فشار خون دارد؛ چرا که حاوی ترکیباتی به نام فتالاید است که به منبسط شدن عروق و کاهش سطح فشار خون کمک می‌کنند. همان مطالعه‌ای که مصرف هویج خام را با کاهش فشار خون مرتبط می‌داند، نشان می‌دهد که در بین سبزیجات پخته معمولی، مصرف کرفس پخته به طور قابل توجهی با کاهش فشار خون ارتباط دارد.

 

۳. کلم بروکلی

 کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مفید است که تأثیرات مثبت آن در حفظ سلامتی انکارناپذیر است. کلم بروکلی در سلامت دستگاه گردش خون نقش بسزایی دارد. افزودن این سبزی به رژیم غذایی در کاهش فشار خون مؤثر است. کلم بروکلی غنی از زردینه‌هایی است با خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار؛ این ترکیبات عملکرد عروق را بهبود می‌بخشند و سطح نیتریک اکسید در بدن را بالا می‌برند که همین موضوع به کاهش فشار خون کمک می‌کند. طی یک مطالعه، ۱۸۷۴۵۳ نفر مورد بررسی قرارگرفتند و مشخص شد کسانی که در هفته حداقل چهار مرتبه کلم بروکلی می‌خورند، در قیاس با کسانی که حداکثر ماهی یکبار کلم بروکلی مصرف می‌کنند، کمتردر معرض فشار خون بالا هستند.

 

 کلام پایانی

 در کنار سایر اصلاحات در سبک زندگی، اتخاذ یک رژیم غذایی سالم می‌تواند سطح فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و تا حدی از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

 بر اساس تحقیقات انجام‌شده، افزودن برخی غذاها مانند سبزیجات برگ‌دار، انواع توت‌ها، لوبیا، عدس، دانه‌ها، ماهی، مرکبات و هویج به وعده‌ها و میان‌وعده‌های غذایی در رسیدن و حفظ سطح مطلوب فشار خون مؤثر است.

  بیشتربخوانید:

مواد غذایی مفید برای کاهش استرس

 

 

برچسب ها: تغذیه، فشار خون، کاهش فشار خون تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز