Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:47

22
شهریور
افزودن این دو سبزی به غذا، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند

افزودن این دو سبزی به غذا، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند

نسرین علیزاده ادامه داد: استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن، سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند.

ایسنا نوشت: مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: اضافه کردن سیر و پیاز تازه و زنجبیل به غذاها به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

نسرین علیزاده ادامه داد: استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن، سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند.

وی بیان کرد: مصرف گوشت مرغ، تخم مرغ، ماهی سالمون، میگو، حبوبات، غلات کامل، انواع مغز بادام، گردو، پسته، فندق و غیره و خشکبار حداقل دو وعده در روز باعث تقویت سیستمی ایمنی بدن می شود.

علیزاده به استفاده از روغن گیاهی یا روغن نباتی شامل آفتابگردان، سویا، پنبه دانه و زیتون، کنجد، کلزا به منظور تامین بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه و تامین برخی از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی در تهیه غذا توصیه کرد و گفت: در دوران نقاهت از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز شود.

بیشتربخوانید:

خواص شگفت انگیز سیر در پیشگیری و درمان بیماری ها

 

وی عنوان کرد: مصرف عسل برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه، زردچوبه در تهیه غذا به علت خاصیت ضد التهاب آن و زنجبیل یا موز در زمان حالت تهوع توصیه می شود.

علیزاده خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از یبوست، مقداری پودر سبوس خوراکی برنج یا گندم فرآوری و استاندارد به غذاهایی همچون آش، سوپ یا سالاد اضافه کنید همچنین مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده برای تامین بهتر انرژی و ریزمغذی های مورد نیاز را نیز در برنامه روزانه خود قرار دهید.

 بیشتر بخوانید:

خواص دارویی تره از درمان بواسیر تا نفخ و قوای جنسی

14خاصیت شگفت انگیز سیر خام

 

برچسب ها: سیر، پیاز، سیستم ایمنی بدن تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز