Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:04

9
شهریور
خواص گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین خواص زیادی دارد که به شما ثابت می کند باید آن را در برنامه غذایی خود جای دهید

خراسان :  ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید و کوبالامین  است که برای سلامت مغز مفید است.

گوشت بلدرچین جزو مواد غذایی سالم و با ارزش است، البته اغلب افراد گوشت بلدرچین را به دلیل خواص عالی آن برای سلامت بدن مصرف می کنند.

گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی با ارزش و سالم است که مانند یک بمب قوی برای جذب ویتامین عمل می‌کند.

 گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، کلسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است که برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید است.

برچسب ها: خواص گوشت بلدرچین، فشار خون، گوشت، گوشت بلدرچین تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز