Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 07:49

2
شهریور
خوراکی هایی که در درمان کرونا با هویج خواص مشترک دارند

خوراکی هایی که در درمان کرونا با هویج خواص مشترک دارند

برای مقابله با کرونا می توانید خوراکی هایی مانند آلو سیاه،پیاز خام و...را جایگزین هویج کنید

خراسان : هویج به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های خوب می تواند برای پیشگیری و درمان  کرونا استفاده شود ؛ اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که هویج صرفا تنها منبع آنتی اکسیدانی نیست و بقیه میوه‌ها مانند آلو، هلو، شلیل، موز، انبه، گرمک و در سبزی‌ها مانند کدو حلوایی و کدو خورشتی و همچنین سبزی‌هایی که به طور معمول برای تهیه سالاد استفاده می‌شود هم  وجود دارد.

آیا می دانید آنتی‌اکسیدان چیست؟

آنتی اکسیدان ها شامل مواد غذایی مختلفی هستند ، مثلا کارتنوئیدها مانند بتاکاروتن ، لیکوپن  و ویتامین C، این مواد نمونه‌ای از آنتی اکسیدان‌هایی هستند که فرایند اکسیداسیون یا واکنش سلولی در برابر اکسیژن، پراکسید یا رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کنند.

برخی از آنتی‌ اکسیدان‌‌ها توسط خود بدن ساخته  و بقیه‌ موارد از طریق تغذیه و خوردن غذاهای حاوی آنتی اکسیدان که به عنوان غذاهای ضد التهاب شناخته می‌شود، تأمین می‌شود.

بدن ما بعد از انجام واکنش‌های سلولی، رادیکال‌های آزاد تولید می‌کند. برای مثال کبد رادیکال‌های آزاد را تولید و از آن‌ها برای سم‌زدایی بدن استفاده می‌کند، درحالی‌که گلبول‌های سفید خون از رادیکال‌های آزاد برای مقابله و از بین بردن ویروس‌ها ،باکتری‌ها و سلول‌های آسیب‌دیده استفاده می‌کند. وقتی نوع خاصی از مولکول‌های حاوی اکسیژن می‌تواند آزادانه در بدن حرکت کند، موجب ایجاد نوعی آسیب اکسیداتیو و در نتیجه تشکیل رادیکال‌های آزاد می‌شود. پایین آمدن سطح آنتی اکسیدان ها در بدن منجر به پیری زودرس، سلول‌های آسیب‌دیده یا جهش‌یافته، نسج و بافتِ آسیب‌دیده، فعال شدن ژن‌های معیوب در DNA و افزایش فشار بر سیستم ایمنی بدن می‌شود.

بیشتربخوانید:

هویج تاثیر خاصی در پیشگیری از کرونا ندارد

 

 

خوراکی‌هایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند

آلو  سیاه

بیشترین محتوای آنتی اکسیدان در میان انواع آلو را داراست، این میوه خوشمزه سرشار از ویتامین C و فنل هاست که از تورم و التهاب بافتی جلوگیری و از بدن در برابر آسیب DNA و زوال سلولی محافظت می کند.

انگور قرمز

منبع غنی آنتی اکسیدانی به نام رزوراترول است که به دلیل خاصیت ضد سرطانی اش شناخته شده است و مانع تولید و پخش سلول های سرطانی می شود.

فلفل دلمه ای 

متوسط کالری بسیار ناچیز (تنها 32 کالری) دارد و سرشار از ویتامین C  است به طوری که 150 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را برطرف می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی از جمله آترواسکلروز را کاهش می دهد.

پیاز خام

سرشار از آنتی اکسیدان های ضد سرطان است اگرچه پخت و پز در حرارت بالا بخش قابل توجهی از فیتوشیمیایی های موجود در آن  را– که خطر ابتلا به سرطان ریه و پروستات را کاهش می دهد –کم می کند.

برچسب ها: آنتی اکسیدان، هویج، ویروس کرونا تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز