Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 09:29

25
مرداد
خوردن هندوانه قبل از انجام این کار ممنوع!

خوردن هندوانه قبل از انجام این کار ممنوع!

پوشش بیرونی هندوانه قرمز و زرد باید با آب گرم و صابون شسته شود تا هنگام برش این میوه‌ها از انتقال میکروب‌ها از سطح به تفاله جلوگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:یک متخصص تغذیه روسی نسبت به عدم شستن هندوانه قبل از شروع برش هشدار داده؛ زیرا ممکن است باعث بروز مشکلات روده‌ای زیادی شود.

 به نقل از خبرگزاری "البوصله"، آنتونینا استارودوبووا متخصص تغذیه روس گفت: پوشش بیرونی هندوانه قرمز و زرد باید با آب گرم و صابون شسته شود تا هنگام برش این میوه‌ها از انتقال میکروب‌ها از سطح به تفاله جلوگیری شود.

وی با اشاره به یک نکته بهداشتی مهم تأکید کرد که چنین میکروبی می‌تواند باعث ظهور عفونت در روده شود.

استارودوبووا افزود: قبل از بریدن هندوانه، سطح بیرونی آن باید به خوبی با آب گرم و صابون شسته شود، زیرا خطر بالایی از رسیدن میکروب‌ها به داخل هندوانه هنگام برش وجود دارد که ممکن است منجر به عفونت فردی شود که آن را می‌خورد.

بیشتربخوانید:

از خواص هندوانه چه می دانید؟

 

متخصص تغذیه در اداره بهداشت مسکو تصریح کرد: خوردن هندوانه‌هایی که در حین حمل یا ذخیره سازی آسیب دیده اند، یا هنداونه‌ای که رنگ خمیر مانند یا بوی غیر معمول دارند، مجاز نیست.

وی تأکید کرد: محافظت از سطح هندوانه در برابر آلودگی و حشرات ضروری است، زیرا آن‌ها می‌توانند ناقل میکروب‌هایی باشند که باعث بیماری‌های مختلف عفونی و مسمومیت غذایی می‌شوند.

این پزشک متخصص گفت: خوردن هندوانه با دانه نیز جایز نیست؛ زیرا پوست دانه‌های هندوانه به ویژه هندوانه زرد بسیار سفت است که می‌تواند در دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند.

بیشتربخوانید:

خواص و فواید درمانی هندوانه

 

برچسب ها: هندوانه، خواص هندوانه تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز