تحریریه زندگی آنلاین : آرزو کاوهئی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در زمان پخت بیشتر شیرینیها از کره و روغن جامد استفاده میشود که خطرات بسیار زیادی دارد گفت: روغن جامد میتواند سبب التهابهای عروقی شده و مشکلات قلبی برای افراد ایجاد کند.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، غلظت خون، پرفشاری خون، افزایش فشار خون و شیوع سرطان را از دیگر آثار منفی مصرف شیرینی به علت استفاده از روغن جامد در تهیه آن دانست. همچنین افزایش وزن از دیگر مضرات مصرف شیرینی است، چراکه روغن، قند و شکر به عنوان مواد اولیه تهیه شیرینی از کالری بالایی برخوردار بوده، بنابراین شیرینی نیز به علت داشتن کالری زیاد سبب اضافه وزن میشود.
همچنین مصرف این مواد سبب افزایش قند خون و مستعد شدن افراد برای ابتلا به دیابت شده و میتواند قند خون را بالا برده و افراد را به مرحله پیش دیابت برساند. تداوم مصرف شیرینی همچنین مواد مغذی موجود در بدن را کاهش میدهد، یعنی به دنبال مصرف شیرینی، اشتهای افراد برای خوردن غذا کاهش یافته، بنابراین بدن نمیتواند دیگر مواد غذایی حاوی مواد مغذی را دریافت کند.
در صورت مصرف شیرینی بهتر است همزمان با آن میوه، خیار یا حتی ۲ برگ کاهو استفاده کرد، چرا که میوه و انواع صیفی میتواند به شدت از عوارض روغنهایی که در پخت شیرینیها به کار رفته کم کند و از این طریق میتوان علاوه بر مصرف شیرینی عوارض آن را در بدن نیزکاهش داد.
بیشتر بخوانید:
با خاصیت روغن های طبیعی برای سلامتی آشنا شوید
مصرف این روغن ها باعث ناباروری می شود!