Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:30

18
خرداد
خوردن این خوراکی در ترکیب با خیار اکیداً ممنوع است

خوردن این خوراکی در ترکیب با خیار اکیداً ممنوع است

در تابستان بیشتر از گذشته خیار بخورید، اما زمان خوردن خیار را با بادام زمینی ترکیب نکنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از یک متخصص تغذیه در سوهو، خیار را باید در تابستان به بسیاری از ظروف اضافه کرد، اما هرگز نباید آن‌ها را با بادام زمینی ترکیب کرد.

خیار حاوی بسیاری از مواد مفید است که وظیفه موثر در عملکرد مغز و سیستم عصبی را بر عهده دارند، دارای اثر تب بر و از بین بردن سموم هستند. همچنین، این سبزی در مبارزه با لکه‌های پیری (به سفید شدن آن‌ها کمک می‌کند) و وزن اضافی موثر است. فیبر موجود در خیار باعث بهبود عملکرد روده می‌شود.

به نوبه خود، بادام زمینی نیز دارای خواص مفید بسیاری است. بادام زمینی حاوی اسید‌های چرب اشباع نشده، فیبر غذایی و فاقد کلسترول است. علاوه بر این، دارای اثرات ضد پیری و انرژی بخشی است.

با این حال، خوردن بادام زمینی با خیار می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی و اسهال شود. در این راستا کارشناسان توصیه می‌کنند برای خوردن این محصولات پشت سر هم، حداقل یک ساعت فاصله داشته باشید.

پیش از این در خبر‌ها آمده بود که بیشترین ویتامین E در بادام، دانه کاج، فندق و تخمه آفتابگردان وجود دارد. ویتامین‌های فوق العاده در آجیل‌ها غنی از ویتامین‌های گروه B، به خصوص B۱ و B۶ هستند و همچنین دارای غلظت بالایی از مس، فسفر، منیزیم، منگنز و سلنیوم هستند. بادام به طور کلی از ترکیب ویتامین و مواد معدنی یکسان، با محتوای بالای ویتامین B۲ متمایز می‌شود؛ و دانه کاج سرشار از ویتامین A نیز است.

بیشتربخوانید:

مکمل ها با چه داروهایی تداخل دارند؟

 گریپ فروت و تداخلات دارویی

برچسب ها: تابستان، کلسترول، ویتامین E، خیار تعداد بازديد: 385 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز