Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:49

20
اردیبهشت
خوردن غذای بیرون و افزایش ریسک مرگ

خوردن غذای بیرون و افزایش ریسک مرگ

محققان ارتباط بین غذا خوردن در خارج از خانه و خطر مرگ را بررسی کردند و نتیجه گرفتند که غذا خوردن در محیط‌های خارج از منزل به‌طور قابل‌توجهی با افزایش خطر مرگ‌ومیر ناشی از آن ارتباط دارد. به گزارش ساینس دیلی

تحریریه زندگی آنلاین : محققان ارتباط بین غذا خوردن در خارج از خانه و خطر مرگ را بررسی کردند و نتیجه گرفتند که غذا خوردن در محیط‌های خارج از منزل به‌طور قابل‌توجهی با افزایش خطر مرگ‌ومیر ناشی از آن ارتباط دارد. به گزارش ساینس دیلی، اگرچه برخی از رستوران‌ها غذاهای با کیفیت بالا ارائه می‌دهند، اما کیفیت رژیم غذایی برای وعده‌های غذایی خارج از خانه، به‌ویژه از فست‌فودهای زنجیره‌ای، معمولاً در مقایسه با وعده‌های غذایی پخته شده در خانه پایین است. شواهد نشان داده است که وعده‌های غذایی خارج از خانه دارای چگالی انرژی، چربی و سدیم بالایی هستند و میزان میوه، سبزیجات، غلات کامل و مواد مغذی محافظ مانند فیبرهای غذایی و آنتی‌اکسیدان‌ها در آنها کمتر است.

 بیشتربخوانید:

تبلیغات مواد غذایی مضر باید کاهش یابد

 «وی بائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آیووا، دراین‌باره می‌گوید: «شواهد نشان می‌دهد که غذا خوردن در خارج از خانه با افزایش خطر بیماری‌های مزمن مانند چاقی و دیابت و نشانگرهای زیستی سایر بیماری‌های مزمن همراه است.» محققان داده‌های حاصل از پاسخ به پرسشنامه‌هایی را که طی مصاحبه‌های حضوری خانگی از ۳۵, ۰۸۴ فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا را از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ تجزیه‌وتحلیل کردند. پاسخ دهندگان عادات غذایی خود را از جمله دفعات خوردن وعده‌های غذایی تهیه شده در خارج از خانه گزارش کردند.

 

 سپس محققان این گزارشات را با گزارشات مرگ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ مرتبط کردند. محققان خطر مرگ در بین شرکت کنندگانی که معمولاً بیرون از منزل غذا می‌خوردند (دو وعده یا بیشتر در روز) را با افرادی که به‌ندرت بیرون غذا می‌خوردند (کمتر از یک وعده در هفته) مقایسه کردند. آن‌ها مشاهده کردند خطر مرگ به هر دلیل در افرادی که عمدتاً بیرون غذا می‌خوردند ۱.۴۹، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی ۱.۱۸ و مرگ ناشی از سرطان ۱.۶۷ درصد بود. محققان تأکید می‌کنند که مصرف مکرر وعده‌های غذایی خارج از خانه یک عادت سالم نیست و باید مردم را ترغیب کرد که وعده‌های غذایی بیشتری را در خانه تهیه کنند.

بیشتربخوانید:

چگونه ارزش تغذیه‌ای فست فود را افزایش ‌دهیم

برچسب ها: فست فود، کبد چرب، مواد غذایی، غذای بیرون تعداد بازديد: 199 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز