به گزارش بهداشت نیوز، سبزه از دانه گندم، سبز میشود و خواص فوق العادهای دارد. میتوانید آب سبزههای گندمتان را با آب میوه گیری گرفته و مصرف کنید.
خواص سبزه گندم
* سبزه گندم منبع ویتامینهای A و C است.
* سبزه گندم حاوی عناصری است که به راحتی ویتامینهای B را جذب میکند. به عنوان مثال ویتامین B۷ برای نابودی برخی از سلولهای سرطانی آسیب رسان به سلولهای سالم، مؤثر است.
* سبزه گندم حاوی میزان زیادی کلسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.
* سبزه گندم آهن دارد و به بهبود جریان خون کمک میکند.
* سبزه گندم به دلیل دارا بودن کلروفیل خواص درمانی دارد.
* سبزه گندم به کاهش فشارخون کمک میکند.
* سبزه گندم ساختاری مشابه با ساختار شیمیایی مولکولهای گلبول قرمز دارد و به این ترتیب قدرت خون در حمل اکسیژن به تمام سلولهای بدن را افزایش میدهد.
* سبزه گندم به دفع مازاد داروها از بدن کمک میکند.
* سبزه گندم، کبد را تمیز میکند.
* سبزه گندم به التیام و بهبود سریع زخمها کمک میکند.
* سبزه گندم سموم متابولیک تجمع یافته در بدن را خنثی میکند.
* سبزه گندم به کنترل مشکلات مربوط به قند خون کمک میکند.
* سبزه گندم به کابوس ریزش مو و زود سفید شدن آنها پایان میدهد.
* سبزه گندم به درمان یبوست کمک میکند.
* سبزه گندم مقاومت بدن در برابر اشعهها را بالا برده و علائم مسمومیت با تشعشعات را از بین میبرد.
* سبزه گندم مانند یک ماده ضدعفونی کننده، باکتریهای خون، لنف و بافتها را از بین میبرد.
* سبزه گندم یک ماده غذایی کامل محسوب میشود، چون حاوی تمام اسیدآمینههای مورد نیاز بدن انسان است.
توجه داشته باشید که از آنجایی که سبزه گندم مانند تمیزکننده قوی داخل بدن عمل میکند ممکن است با مصرف آن دچار حالت تهوع شوید. این واکنش به دلیل آزاد شدن توکسینهای بدن رخ میدهد. بهتر است در ابتدا با میزان اندک حدود ۳۰ میلی لیتر شروع کرده و به تدریج آن را به ۴ برابر دوز اولیه برسانید.
توجه داشته باشید که آب سبزه گندم به سرعت میترشد بنابراین لازم است تا ۱۵ دقیقه بعد از آب گیری حتماً مصرف شود. اما سبزه خرد شده را میتوانید به مدت یک تا دو هفته در یخچال و داخل یک کیسه مناسب سبزی نگهداری کنید.
اگر نسبت به مصرف گندم حساسیت داشته باشید نباید از آب سبزه گندم استفاده کنید.