Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 00:37

29
دی
خوردن دانه سیب خطرناک است؟

خوردن دانه سیب خطرناک است؟

سیب به قدری مفید است که بعضی افراد این میوه را در برنامه غذایی روزانه‌شان گنجانده و مرتب مصرف می‌کنند.

به گزارش خراسان، سیب از زمان‌های گذشته به عنوان نماد سلامت میان جوامع مختلف شناخته شده است و خواص زیادی از جمله کاهش و تنظیم سطح کلسترول خون، افزایش میکروب‌های مفید دستگاه گوارش و کمک به حفظ سطح قند خون دارد.

بسیاری از افراد معتقد هستند که دانه سیب سمی است و درباره خوردن آن محتاطانه عمل می‌کنند. دانه‌های سیب حاوی یک ترکیب گیاهی به نام آمیگدالین است. این ماده در دانه میوه‌هایی مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس هم وجود دارد. اما آیا واقعا دانه‌های سیب سمی است و باید از خوردنشان اجتناب کرد؟ دانه سیب حاوی آمیگدالین است.

وقتی دانه جویده یا هضم شود، آمیگدالین به سیانید یا سیانور تجزیه می‌شود که در دوز‌های بالا سمی و حتی کشنده است. اما شخصی که به طور تصادفی چند دانه سیب را بخورد هیچ عارضه‌ای نخواهد داشت. علایم مسموم شدن با سیانید شامل تنگی نفس و تشنج است و می‌تواند منجر به از دست دادن هوشیاری شود. آمیگدالین بخشی از دفاع شیمیایی یک دانه است.

 

زمانی که دانه‌ها جویده یا هضم شوند، آمیگدالین به سیانید (سیانور) تبدیل می‌شود. اگر ناخواسته دانه یک سیب را مصرف کردید نگران نباشید، زیرا مقدار کم آمیگدالین توسط آنزیم‌های موجود در بدن سم‌زدایی می‌شود. با این حال مقادیر زیاد آن می‌تواند خطرناک باشد. مقدار سیانید در دانه سیب بسیار کمتر از سایر میوه‌هاست، اما به هر حال به این نکته توجه داشته باشید که مصرف زیاد دانه سیب می‌تواند شما را بیمار کند.

برچسب ها: سیب تعداد بازديد: 328 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز