Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 11:51

1
آذر
اهمیت مصرف پیاز قرمز در پاییز و زمستان امسال

اهمیت مصرف پیاز قرمز در پاییز و زمستان امسال

یکی از راه‌های کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی تنفسی و فصلی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کووید-۱۹ در روز‌های سرد سال، تقویت شدید سیستم دفاعی بدن است.

به گزارش سایت سلامت،  بیشتر ما می‌دانیم که داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در کنار کاهش مصرف چربی‌های ناسالم، قند، شکر و نمک می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

در کنار این توصیه‌های تغذیه‌ای عمومی می‌توان به بعضی از مواد غذایی مغذی که تاثیر چشمگیری بر افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن دارند، اشاره کرد. یکی از این خوراکی‌های پاییزی و زمستانی، پیاز قرمز است که در ادامه بیشتر با فواید آن آشنا خواهیم شد.

 

بیشتربخوانید:

خواص و ارزش غذایی پیاز

 

 

کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن

پیاز قرمز حجم بالایی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مبارزه با عوامل بیماری‌زا در بدن را در خود جای داده است. ویتامین C فراوان، ویتامین‌های گروه B و پتاسیم جزو ارزشمندترین دارایی‌های پیاز قرمز یا همان پیاز بنفش هستند. این آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند می‌توانند از طریق کاهش التهاب در بدن، تنظیم فشار خون، تنظیم قند خون و پیشگیری از افزایش کلسترول خون باعث بهبودی چشمگیر در عملکرد سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری‌زای مختلف شوند. از این‌رو، توصیه می‌شود که در این پاییز و زمستان کرونایی، مصرف مقداری پیاز قرمز خام را همراه با وعده‌های غذایی، به‌تن‌هایی یا در قالب سالاد‌های مختلف داشته باشید. اگر نمی‌توانید طعم پیاز خام را تحمل کنید، می‌توانید آن را با مقداری فلفل سیاه، آبغوره، جعفری تازه یا پودر آویشن طعم‌دار کنید. افزودن مقداری روغن زیتون به پیاز قرمز خام هم باعث ملایم‌تر شدن طعم نهایی آن می‌شود.

کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها

یکی از مشکلات خانه‌نشینی ناشی از همه‌گیری کروناویروس در سراسر جهان، کم‌تحرکی، تنبلی روده، اضافه‌وزن و چاقی است. همه این موارد در کنار یکدیگر می‌توانند خطر بروز بعضی از انواع سرطان‌ها مانند سرطان‌های گوارشی یا سرطان روده را افزایش دهند. از این‌رو، توصیه می‌شود که در دوران کرونا، علاوه بر داشتن فعالیت فیزیکی در خانه، از مصرف حجم بالای سبزیجات تازه در طول روز غافل نشوید. بهتر است که این روز‌ها یک وعده از سبزیجات را به پیاز قرمز خام اختصاص دهید. پیاز خام ترکیبی به نام آلیوم را در خود جای داده است که دریافت منظم آن می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان‌های گوارشی و سرطان روده بزرگ را تا حدود ۲۲ درصد کاهش دهد.

 

بیشتربخوانید:

6خاصیت پیاز

 

 

کمک به افزایش تراکم استخوان‌ها

بیشتر ما شنیده‌ایم و می‌دانیم که مصرف منظم شیر و لبنیات می‌تواند به افزایش تراکم استخوان‌ها و حفظ سلامت آن‌ها کمک کند. اما بهتر است بدانید که مصرف منظم پیاز خام به‌دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان می‌تواند باعث کاهش شدید استرس اکسیداتیو در بدن شود و همین مساله می‌تواند احتمال کاهش تراکم استخوان‌ها را از بین ببرد. به همین دلیل هم اگر در فصل پاییز یا زمستان به‌خاطر سرمای هوا با درد‌های موضعی در استخوان‌ها مواجه شدید، می‌توانید با افزودن پیاز قرمز به رژیم غذایی روزانه باعث بهبودی در سلامت استخوان‌ها و کاهش درد آن‌ها شوید.

کمک به کاهش عفونت‌های باکتریایی

تحقیقات فراوانی ثابت کرده‌اند که کوئرستین موجود در پیاز خام به مبارزه با عوامل ویروسی و باکتریایی در بدن کمک می‌کند و باعث ازبین‌بردن آن‌ها می‌شود. بعضی از تحقیقات به‌روشنی اعلام کرده‌اند که مصرف مداوم، متعادل و منظم پیاز خام، راهی مطمئن برای ازبین‌بردن باکتری‌های ای. کولی و استافیلوکوک اورئوس در بدن است.

 

بیشتربخوانید:

طبع پیاز | پیاز از منظر طب سنتی

 

 

برچسب ها: پیاز، پیاز قرمز، بیماری کرونا، خواص پیاز قرمز، پیاز خام تعداد بازديد: 63 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز