به گزارش سایت طلا، کرههای گیاهی در حجم وسیعی از روغنهای نیمه هیدروژنه به دست میآیند چراکه هیدروژناسیون باعث میشود تا روغن به شکل جامد در بیاید.
بیشتر انواع کرههای گیاهی سرشار از روغنهای ترانس بوده و میتوانند باعث مشکلات سلامتی متعددی از جمله مشکلات قلبی شوند.
به علاوه کرههای گیاهی شامل میزان زیادی از امگا-۶ میباشد. مصرف زیاد امگا-۶ میتواند باعث بروز التهاب مزمن و چاقی شود.
به طور کلی میتوان گفت که بهتر است از مصرف کرههای گیاهی خودداری کرده و روغنهای سالم مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل را جایگزین آن کنید.