Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:47

18
مهر
آیا غذا پختن با سیب‌زمینی‌های جوانه زده خطری ندارد؟

آیا غذا پختن با سیب‌زمینی‌های جوانه زده خطری ندارد؟

غذاهای بسیاری را می‌شود با ترکیب سیب‌زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب‌زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی‌ نگه داریم.

غذاهای بسیاری را می‌شود با ترکیب سیب‌زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب‌زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی‌ نگه داریم. قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب‌زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم. ایده‌آل ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است.

به گزارش ایرنا و به نقل از ریدرز دایجست، به عقیده مرکز سم‌های طبیعی، سیب‌زمینی‌هایی که جوانه می‌زنند را باید دور ریخت. سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز در می‌آیند) را باید دور بریزید، البته که ماده کروفیل سمی نیست ولی این نشان از افزایش فعالیت تولید سم است. سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد.

 سم‌ِ سیب‌زمینی وقتی وارد بدن ما می‌شود، موجب بیماری‌هایی از جمله بیرون‌روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل‌درد می‌شود. برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها، بهتر است همیشه آنها را پوست بکنیم. برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است آنها را به مقدار مصرف خود خریداری کنیم و در جای مناسب نگهداریم.

بیشتربخوانید:

سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟

جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی با یک روش ساده!

برچسب ها: سیب زمینی، جوانه زدن سیب زمینی، سبز شدن سیب زمینی تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز