از قلب محافظت میکند
شکلات یکی از مواد اولیه بستنی است. این ماده حاوی فلاونوئید است. بدن انسان به چیزی نیاز دارد که از عروق قلب در برابر فرسودگی محافظت کند و خطر حمله قلبی را کاهش دهد. کلید آن فلاونوئید است که دارای اجزای آنتی اکسیدانی است و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
برای عضلات مفید است
حاوی پروتئینهای مفید برای ساخت و ترمیم بافتهای عضلانی است.
برای چشم مفید است
ویتامین A موجود در بستنی برای سلامت چشم بسیار مهم است.
از لخته شدن خون جلوگیری میکند
ویتامین K به افزایش گردش خون در بدن کمک و سلولهای خونی مسدود شده را باز میکند تا از ایجاد لختگی جلوگیری کند.
برای سوخت و ساز بدن مناسب است
ویتامین B۶ میتواند برای سوخت و ساز بدن مفید باشد.
دستگاه عصبی را تقویت میکند
ویتامین B۱۲ میتواند حافظه و دستگاه عصبی را بهبود بخشد.
از بین بردن حالت تهوع
برخی زنان در ماههای اول بارداری دچار حالت تهوع میشوند. این افراد میتوانند با خوردن بستنی بر حالت تهوع غلبه کنند.
استرس را کاهش میدهد
هم چنین مصرف بستنی میتواند محرک تولید هورمون ترومبوتونین باشد که بر روحیه اثرگذار است و سبب احساس آرامش و تسکین استرس میشود. به نوجوانانی که اغلب اوقات ثبات روحی ندارند توصیه میشود برای اجتناب از افتادن در دام استرس و افسردگی بستنی بخورند.
ایمنی بدن را بالا میبرد
لاکتوفرین و سیتوکین موجود در بستنی ایمنی بدن را بالا میبرد. برای همین بستنی از بدن در برابر ویروسهای مختلف از جمله آنفولانزا محافظت میکند و فرآیند درمان را نیز سرعت میبخشد؛ بنابراین اگر به آنفولانزا مبتلا شدید، در مصرف بستنی تردید نکنید.
خطر سرطان را کاهش میدهد
محتوای مغذی بستنی قطعا احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
به کاهش وزن کمک میکند
این یک خبر بسیار عالی برای خانم هاست. به ویژه کسانی که دوست دارند رژیم بگیرند.
خوردن بستنی میتواند به شما در کاهش وزن کمک کند، چون مصرف خوراکیهای خیلی سرد دمای بدن را افزایش میدهد و کالری و چربی میسوزاند.
منبعی برای مواد معدنی و ویتامینها است
شما میتوانید مواد معدنی مختلف را از بستنی دریافت کنید. علت اصلی اش این است که بستنی سرشار از کلسیم و فسفر است و نصف فنجان حدودا ۱۰ درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال را تامین میکند.
هم چنین بستنی حاوی ویتامینهای مختلف از جمله ویتامین E، D، C و A است. علاوه بر اینها تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولیک اسید و ویتامین B۶ و B۱۲ و مقدار کمی ویتامین K نیز در بستنی وجود دارد که برای انعقاد خون فاکتور مهمی است.