Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:59

17
شهریور
کندن پوست «هلو» یک اشتباه بزرگ است

کندن پوست «هلو» یک اشتباه بزرگ است

بسیاری از افراد عادت دارند پوست میوه‌هایی مثل هلو را کنده و سپس این نوع میوه را بخورند، با این وجود به نظر می‌رسد کندن پوست میوه‌هایی مانند هلو یک اشتباه بزرگ محسوب می‌شود.

به گزارش انتخاب، پوست میوه‌ها و سبزیجات به طور کلی از نظر آنتی اکسیدان، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی‌تر از گوشت است.

میوه‌ها و سبزیجات بدون پوست ممکن است ۳۳ درصد فیبر بیشتری نسبت به میوه‌های بدون پوست داشته باشند. سطح آنتی اکسیدان در پوست میوه‌ها می‌تواند تا ۳۲۸ برابر بیشتر از گوشت باشد. میزان مواد مغذی در پوست هر نوع میوه یا سبزی متفاوت است. اگر هدف شما افزایش مواد مغذی تقویت کننده سلامتی در رژیم غذایی شماست، متخصصان می‌گویند بهتر است میوه‌ها و سبزیجات را بدون پوست بخورید.

پوست هلو، گلابی و آلو هرکدام فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدان‌های زیادی دارند. حتی یک مطالعه نشان داد که حذف کردن پوست هلو ۱۳ تا ۴۸ درصد آنتی اکسیدان کمتری دارد. خواه از پوست و میوه‌ها و سبزیجات خود لذت ببرید یا نه، همیشه آن‌ها را قبل از خوردن کاملا تمیز کنید.

سیب نیز یکی از میوه‌هایی است که توصیه می‌شود پوست آن جدا نشود. پوست سیب دارای فیبر نامحلول، ویتامین C، ویتامین A؛ و فلاونوئید کوئرستین است. اگرچه پوست سیب حاوی مواد مغذی و فیبر زیادی است، اما آفت کش‌های زیادی نیز دارد؛ بنابراین مطمئن شوید که آن را خوب شسته اید یا به فکر خرید سیب‌های ارگانیک باشید.

 

بیشتربخوانید:

آشنایی با میوه هایی که پوست شان هم خوردنی است

پوست و برگ این میوه هارا هرگز دور نریزید!

 

برچسب ها: هلو، خواص هلو، پوست میوه، خواص پوست میوه تعداد بازديد: 301 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز