تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه
شاید همه ما شنیده باشیم كه خوردن یك عدد سیب در روز میتواند مانع بسیاری بیماریها از جمله سكته مغزی و حمله قلبی شود، اما اخیرا پزشكان و محققان به این نتیجه رسیدهاند كه خوردن میوه در دوران بارداری میتواند رشد شناختی كودك را افزایش داده و در دوران یكسالگی یا سال اول زندگی به مراتب سطح هوشی ،شناخت اجتماعی و عاطفی وی از دیگران ممتاز باشد.
بر طبق گزارشهای یک مجله معتبر، مادرانی كه در طول بارداری خود بیشتر از میوهها استفاده كرده بودند، فرزندشان در سال اول زندگی دارای ضریب هوشی و رشد شناختی بیشتری بودند. در این تحقیق میزان و میانگین هوشی كودك 100 برآورد شده كه دو سوم افراد دارای ضریب هوشی یا IQ 15 الی 85 میباشند. بر همین اساس مادرانی كه در طول بارداری شش یا هفت وعده میوه و یا آبمیوه میل میكردند كودك آنها دارای امتیاز بالاتر بود.
یكی از اساتید دانشگاه میگوید میوه و آبمیوه تازه سابقه طولانی در یادگیری و تقویت حافظه دارد و كمبود آن ممكن است باعث عقب افتادگی ذهنی و اوتیسم گردد.
هر چند پزشكان معتقدند كه مادرانی كه دارای دیابت بارداری هستند باید با پزشك خود مشورت كنند تا میزان مفید در خوردن میوه را رعایت نمایند. آنها در ادامه میگویند، باید برنامهای منظم و سازماندهی شده برای مادران تهیه شود كه بتوانند فرزندانی با رشد شناختی و IQ بالاتر بدنیا آورند.