تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه
براساس گزارش لوسآنجلس تایمز، سه پنجم خوراک ما از غذاهایی به دست میآید که فرآوری شدهاند که شامل قند، طعم دهندهها، رنگها و نگهدارندهها میگردد.
این موارد البته نیاز بدن ما نیستند، اما تاثیر زیادی در رژیم غذایی ما دارند، برای مثال میتوان از انواع غلات صبحانه، پیتزاها، انواع تنقلات شور و انواع بیسگویتها و شیرینیها نام برد.
ناگفته نماند که بیش از 50% از مواد مصرفی ما شامل غذاهایی میشود که به نوع فرآوری در آنها صورت گرفته و تنها حدود 28 درصد از مواردی استفاده میکنیم که ارگانیک باشد، مانند مرغ و تخممرغ طبیعی و انواع سبزیجات و میوهجات و رغنهای مفید مانند زیتون.
توصیه میشود که در برنامه روزانه خود از مواد طبیعی و غیر فرآوری شده استفاده کنیم و یا از موادی که فرآوری کمتری در آن صورت گرفته مانند پنیر، سبزیجات کنسرو شده و یا نانهای معمولی، و برای حفظ صحت خود مواد قندی را در زندگی خود کمرنگ نمائیم.