Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:18

25
بهمن
چربی‌های اشباع دیرتر سیر می‌کند

چربی‌های اشباع دیرتر سیر می‌کند

تمام ماهی‌ها چه ماهی‌های روغنی و چه ماهی‌های کم چرب‌تر سرشار از پروتئین و چربی‌های اشباع نشده هستند.

تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه

 

زماني كه كه شما از چربي‌ها و روغن‌هاي اشباع شده استفاده مي‌كنيد، مغز شما  فرمان سيري را دیرتر به شما اعلام می کند.

بنابراين متخصصين تغذيه توصيه مي‌كنند كه مصرف ماهي را افزايش داده و مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانيد، زيرا گوشت قرمز داراي چربي اشباع شده مي‌باشد و قسمتي از مغز كه عهده‌دار كنترل گرسنگي و سيري است (هيپوتالاموس) مي‌باشد را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

اگر افراد به دنبال كاهش وزن مي‌باشند، بايد توجه خود را در آنچه مي‌خورند معطوف سازند.

تمام ماهی‌ها چه ماهی‌های روغنی و چه ماهی‌های کم چرب‌تر سرشار از پروتئین و چربی‌های اشباع نشده هستند.

100 گرم ماهی بین 18 تا 20 گرم پروتئین به بدن می‌رساند که تقریباً برابر میزان پروتئین همین مقدار گوشت است.

تنها تفاوت این دو گوشت در این است که میزان چربی ماهی کمتر است و هر قدر پروتئین یک ماده غذایی بیشترباشد احساس سیری بیشتری در فرد ایجاد خواهد کرد.

برچسب ها: رژیم غذایی، غذاهای چرب، احساس سیری، چربی‌های اشباع، ماهی های روغنی تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز