تحریریه زندگی آنلاین-گروه تغذیه
زمانيكه شما حبوبات خشك را طبخ ميكنيد، پخته شدن آن همراه با خواص آن مدنظر شماست. خوب است بدانيد چنانچه شما حبوبات را در زودپز بپزيد، ميتواند كيفيت پخت بهتري به شما ارائه دهد در مقايسه با آنكه شما آنها را در آرامپز پخته و يا در دماي كمتري بپزيد زيرا در آن صورت ميتوانيم آهن و پروتئين متفاوتي دريافت كنيم.
تحقيقات نشان داده كه به صورت ميانگين 2 بيليون نفر در سراسر دنيا دچار كمبود مواد معدني و ويتامين ميباشند كه به صورت خاص دچار كمبود آهن و زينك (روي) ميباشند.
اين كمبود ميتواند از طريق حبوبات جبران شود، به شرطي كه خود پخته شده و در مدت طولاني استفاده شود و در وعدههاي غذائي گنجانده شده و مكرراً مصرف شود.
براي اين منظور بهتر است از ظروف و قابلمههاي زودپز استفاده كنيد تا نتيجه بهتري بگيريد.