Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:01

15
بهمن
جعفری پیری را به خطر می اندازد

جعفری پیری را به خطر می اندازد

تمام میوه ها و سبزی ها به خصوص بخش پررنگ آنها، توت ها، گیاهان دارویی و گیاهان طعم دهنده، ادویه ها، لوبیا و باقالی خشک حاوی فلاونوئیدها هستند و در این میان جعفری، کرفس، سیب و پرتقال حاوی ترکیب ایپزونین است.

محققان ژاپنی دریافتند: ترکیب ایپزنین به عنوان یک آنتی آکسیدان قوی موجود در برخی میوه ها و سبزیها از جمله جعفری و کرفس، ضد التهاب بوده و روند پیری انسان را به تاخیر می اندازد. 

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری mena، تحقیقات دانشگاه کیشو در ژاپن نشان داد: ترکیب ایپزنین سطح آنتی بادی هایی را که باعث افزایش حساسیت می شود، کاهش می دهد و همچنین فعل و انفعالات مرتبط با علائم حساسیت را کم می کند. 

ترکیب ایپزنین یک آنتی آکسیدان قوی از مجموعه فلاونوئیدها است که به عنوان ضد التهاب و ضد اسپاسم عمل می کند و از ابتلای انسان به سرطان های مختلف محافظت می کند و تولید اسید اوریک را متوقف می نمایند که این امر به معنای مبتلا نشدن افراد به بیماری نقرس است. 

براساس این تحقیقات، ایپزنین همچنین از تخریب شدن کدهای وراثتی محافظت می کند و پیری و بیماری های مزمن را به تاخیر می اندازد. 

فلاونوئید ها ترکیبات پلی فنول فعالی هستند که تقریباً در تمام میوه ها و سبزی ها یافت می شوند. 

تمام میوه ها و سبزی ها به خصوص بخش پررنگ آنها، توت ها، گیاهان دارویی و گیاهان طعم دهنده، ادویه ها، لوبیا و باقالی خشک حاوی فلاونوئیدها هستند و در این میان جعفری، کرفس، سیب و پرتقال حاوی ترکیب ایپزونین است.

 

 

خبرگزاری فارس

برچسب ها: فواید جعفری، خواص جعفری، خواص درمانی جعفری، جعفری، خاصیت جعفری تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز