Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:16

6
مرداد
خوردن میوه‌ها و سبزیجات در پیشگیری از آلزایمر موثر است

خوردن میوه‌ها و سبزیجات در پیشگیری از آلزایمر موثر است

پژوهشگران آلمانی دریافتند خوردن میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان مانند زردآلو، هویج و اسفناج در پیشگیری از آلزایمر موثر است.

 

پژوهشگران آلمانی دریافتند خوردن میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان مانند زردآلو، هویج و اسفناج در پیشگیری از آلزایمر موثر است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، به نقل از Top santé، تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین C و رنگدانه‌های موجود در میوه و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از پیر شدن سلول‌ها جلوگیری می‌کنند.

آزمایشات نشان می‌دهد مصرف میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C و رنگدانه‌ها در برخی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار کم است.

پژوهشگران اظهار کردند: آنتی اكسیدان‌ها باعث کند شدن سرعت تخریب سلول‌های مغزی در پیری و پیشرفت بیماری آلزایمر می‌شوند.

 

منبع: خبر گزاری ایسنا

 

برچسب ها: سبزیجات، میوه ها، بیماری آلزایمر، آلزایمر، درمان آلزایمر، پیشگیری از آلزایمر، بیماران مبتلا به آلزایمر تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز