Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:19

29
دی
کاهش بیماری قلبی با مصرف آجیل

کاهش بیماری قلبی با مصرف آجیل

به گزارش ایسنا به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجیل کمک می‌کند تا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک(MetS) و یا کسانی که با چربی اضافی شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.

طی نتایج حاصله از تحقیقات: خوردن آجیل باعث کاهش خطرات بیماری قلبی می‌شود.  

به گزارش ایسنا به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجیل کمک می‌کند تا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک(MetS) و یا کسانی که با چربی اضافی شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.

با استناد به بیانیه‌ای از دانشگاه بارسلونا، چاقی در سراسر جهان در حال پیشرفت است و چاقی در کودکان زیر پنج سال روز به روز در حال افزایش است که این مساله نگران کننده می باشد.

 مصرف این دانه‌ها باعث کاهش بیماری‌های قلبی و ناراحتی‌های مرتبط با آن می‌شود.

 

 

جام جم آنلاين

برچسب ها: آجیل، فواید آجیل، خوردن آجیل، اثرات درمانی آجیل، کاهش بیماری با آجیل تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز