Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 26 مرداد 1396 - 14:11

طرز تهیه آفوگاتو ( Affogato )

891 بازدید

  • طرز تهیه آفوگاتو ( Affogato )
    Nazari

    Nazari

    affogato.jpg
    طرز تهیه آفوگاتو « Affogato » که یکی از بهترین ، قدیمی‌ترین و ساده‌ترین دسرهای ایتالیایی به شمار می‌رود، بسیار ساده است . آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنی ” غرق شده ” است . Affogato یک ترکیب بسیار ساده از بستنی ایتالیایی و قهوه اسپرسو می‌باشد که علیرغم ساده بودن ، قدیمی‌ترین ملاقات قهوه و بستنی به شمار می‌رود و با ظاهری زیبا و لذیذ ، با آهسته آب شدن بستنی در قهوه داغ ایتالیایی ، نام خود ، که همان “غرق شده” است را به خوبی توصیف می‌کند .
    Affogato-4-.jpg
    پس از بررسی بسیار زیاد برای تهیه یک رسپی واحد، علیرغم سادگی با تفاوتهای زیادی برخورد کردیم . به همین دلیل ابتدا دستورالعمل کلاسیک ایتالیایی طرز تهیه آفوگاتو « Affogato » را بیان کرده و سپس سعی نمودیم مطالب اضافی را بصورت چکیده و مفید به شما عزیزان انتقال دهیم . شاید با تغییرات سلیقه ای خودتان در مواد لازم طرز تهیه آفوگاتو ، دستورالعمل مورد پسند خود را بیابید .
    Affogato-3-.jpg
    مواد لازم :یک اسکوپ بستنی سنتی یا بستنی ایتالیایی ( ژلاتو – Gelato ) وانیلییک شات اسپرسو داغطرز تهیه آفوگاتوابتدا یک اسکوپ بستنی سنتی یا ایتالیایی با طعم وانیل یا شکلات ، همراه با مغز پسته یا مغز گردو در یک فنجان متوسط ( حداقل ظرفیت ۱۵۰ میلی لیتر ) قرار دهید .
    شاید برای شما این سوال پبش بیاید که تفاوت بستنی معمولی ( بستنی سنتی ایرانی یا بستنی آمریکایی ) با بستنی ایتالیایی ( ژلاتو ) چیست ؟ در پاسخ باید گفت که بستنی سنتی خامه و چربی بیشتری دارد و فرآیند سرد کردن یا فریز کردن آن با بستنی ایتالیایی متفاوت است ، به همین دلیل بستنی ایتالیایی تنوع طعم و رنگ بیشتری دارد و برای ساخت ترکیبات متفاوت آفوگاتو مناسب‌تر است .
    Affogato-5-1-1.jpg
     
    طبق تجارب باریستا‌ها به جای بستنی وانیلی می‌تواناز بستنی‌ها یا ژلاتو‌های با طعم شکلات ، شکلات تلخ ، افرا ، قهوه ، استراسیاتلا (ژلاتوی وانیل و تکه های شکلات ) ، ارل گری ، توت فرنگی ، شیربستنی شکلاتی و نارگیلاستفاده کرد .سپس یک شات قهوه اسپرسو ( ۳۰ میلی گرم ) ، با دستگاه اسپرسو ساز تهیه کنید . می‌توانید برای آشناییبیشتر مقاله طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکاتی برای حرفه ای شدن را مطالعه کنید .در برخی از دستورالعملها به جای یک شات اسپرسو می‌تواناز دبل شات یا ۳ تا ۴ قاشقغذاخوری قهوه دمی قوی استفاده کرد . قهوه‌های دمی را می‌توان با دستگاههایی مثل کمکس، آئروپرس و فرنچ پرس ، اواسولو ، سایفون و … تهیه کرد .بلافاصله پس از آماده شدن اسپرسو ، آن را به آرامیروی بستنی بریزید . با موادی مثل تکه های آجیل ، فندق ، پسته ، شکلات تلخ یا کاکائو روی آن را تزئین کنید . سپس با قراردادن یک قاشق مربا خوری درکنار بستنی ، آن را سروکنید . اولین قاشق را از قسمت سرد بستنی شروع کنید و تا قسمت داغ و سیاه قهوه امتداد دهید . تصور آن نیز لذت بخش است .
    Affogato-22-.jpg
    نکاتی برای حرفه ای تر شدن :قهوه را داغ به بستنی اضافه کنید .بلافاصله پس از آماده شدن قهوه اسپرسو آن را به بستنی اضافه کنید و سریعا سرو کنید . یک آفوگاتو خوشمزه باید پیش از شروع به آب شدن بستنی سرو شود .پس از آماده شدن اسپرسو می‌توانید مقداری تکه های ریز شکلات در آن حل کنید و سپس آن را روی بستنی بریزید .پیش از اضافه کردن اسپرسو می‌توانید معادل ۳۰ میلی لیتر از سایر نوشیدنی‌ها و افزودنی‌ها مثل انواع سیروپ‌ها به بستنی یا قهوه اضافه کنید .حتی می‌توانید به جای استفاده از قهوه اسپرسو از چای ارل‌گری داغ یا چای ماتچا استفاده کرد . آفوگاتو را می‌توانید با تکه هایی از بیسکوئیت پسته‌ای یا گردویی سرو کنید .به جای استفاده از فنجان اسپرسو می‌توانید از لیوان‌های متوسط یا بستنی خوری نیز استفاده کنید . 
    Affogato-1-.jpg
    به دلیل تنوع بستنی ایتالیایی و ظاهر زیبایی که از ترکیب بستنی و قهوه به وجود می‌آید ، می‌توان در سرو این نوع دسر خلاقیت بسیاری به کار برد . و لذا اگر اصولی را که در بالا بیان شد رعایت کنید  ، با اطمینان رضایتمندی شما را از این دسر خوشمزه تضمین می‌کنیم .
  • نیتا

    نیتا

    عالیی بود


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



فیلم روز
تصویر روز