Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 آذر 1396 - 11:06

سس شکلاتی

865 بازدید

  • سس شکلاتی
    Nazari

    Nazari

    حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلاتی که سس فوق العاده خوشمزه برای تارت ها، کیک ها، خمیر های هزارلا، کوکی های شکلاتی،
    بستنی، پای کرمی و حتی قاشق های شکلاتی است! هم سریع درست می شود و هم خیلی راحت است.مخصوصاً اگر از میکسر استفاده کنید.
    مواد لازم خامه غلیظ    ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)شکر    ۱ قاشق سوپخوری (15 گرم)شکلات تلخ    110 گرم
    طرزتهیه:1. 110 گرم شکلات را تکه‌تکه کرده و داخل غذاسازکه تیغه استیل دارد، بریزید.2. 1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با ۱ قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.3. بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذاریدیک دقیقه به همان حال بماند.4. سپس ۳ بار آن را میکس کنید.5. شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع ‌کنید و با شکلات مخلوط کنید.6. 3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.
    نکات و هشدارهاقبل از اینکه سس را روی کیک بریزید،
    بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل فریزرقرار دهید.یا اینکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم) پودر کاکائو را بجای تکه‌های شکلات ریخته و ۲ و ۲/۱ قاشق (۳۵ گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. ۱ ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.اگر از شکلات سفید استفاده می‌کنید، ۲ قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید.وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.خامه را می‌توانید قبل از استفاده، به مدت ۴ ساعت در یخچال نگه‌ دارید.
  • maryammo

    maryammo

    بسیار عالی ممنون از چیزهای خوشمزه ای که در این بخش میزارید :)
    طراحی سایت


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



فیلم روز
تصویر روز