Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 آذر 1396 - 11:06

مک اند چیز دودی

855 بازدید

  • مک اند چیز دودی
    Nazari

    Nazari

    مک اند چیز دودی زمان آماده سازی : 20 دقیقه زمان پخت : 40 دقیقه
    مواد لازم برای 6 – 8 سرو
     کره5 ق غ آرد    یک چهارم فنجان شیر2 فنجان پنیر گودای دودی450 گرم فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق چ سس تند1 ق چ خامه کم چرب1 و نیم فنجان پاستا450 گرم پخته شده کراکر خرد شده یا نان خرد شده با ادویه دلخواه1 فنجان
     طرز تهیه :
    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تاگرم شود . یک ظرف کسرول 3 لیتری را چرب کرده کناری بگذارید .تابه ای متوسط را روی حرارت متوسط گذاشته 4 ق غکره را اضافه کرده ذوب کنید و آرد را اضافه کرده حدود 1 دقیقه تفت داده مدام هم بزنید.
    شیر را یک باره اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و 3 دقیقه دیگر روی حرارت هر از گاهی
    هم بزنید تا غلیظ شود .یک فنجان از پنیر را کنار بگذارید و مابقی آن رادر چند مرحله به شیر اضافه کرده و هم بزنید ذوب شود . فلفل ، نمک و سس تند را اضافه
    کنید سپس خامه را مخلوط نمایید .پاستای پخته شده را به سس پنیر اضافه کرده مخلوطکنید و به ظف کسرول منتقل نمایید .یک قاشق باقیمانده کره را ذوب ک نید و با کراکرخرد شده مخلوط کرده سپس 1 فنجان پنیر را هم با کراکر مخلوط نمایید و روی پاستا بپاشید
    و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید تا بجوشدو رویش قهوه ای شود . 5 دقیقه کناری بگذارید
    از حرارت بیوفتد سپس سرو نمایید .
    20167111441422.jpg
  • fudaca

    fudaca

    1
  • maryammo

    maryammo

    بسیار عای ممنون از اطلاعات خوبتون
    طراحی سایت


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



فیلم روز
تصویر روز