Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 آذر 1396 - 11:05

ساندویچ مرغ کبابی با خردل

757 بازدید

  • ساندویچ مرغ کبابی با خردل
    Nazari

    Nazari

    201681410563329690a.jpg
    زمان آماده سازی۳۵دقیقه زمان پختن۲۰دقیقه ملیت غذای فرنگی مناسب برای۴نفر
    ۱/۴پیمانه سس خردل۱/۲پیمانه روغن زیتون۱/۳پیمانه شوید۲حبه سیر یک و نیم قاشق چایخوری نمک۳/۴قاشق چای خوری فلفل۵۰۰گرم مرغ۱عدد بزرگ پیاز۸۵گرم پنیر چدار۱عددنان۳قاشق غذاخوری خامه ترش۳عددخیار شور
    ساندویچ مرغ کبابی با خردل از مجموعه دستورغذاییهای مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.برای تهیه ی ساندویج مرغ کبابی، این ساندویچ تابستانی خوشمزه، مرغ و پیاز را با سس خردل، شوید و روغن زیتون طعمدار کنید.نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ مرغ کبابی باخردل :۱- از یک چهارم پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری سسخردل، استفاده کنید. اگر دسترسی دارید از سس خردل کامل(whole-grain mustard)،استفاده کنید.۲- شوید تازه را ریز خرد کنید.۳- سیر را ریز خرد کنید.۴- از ۲ عدد فیله مرغ (هر کدام حدود ۲۵۰ گرم) ، استفاده کنید.۵- از پیاز قرمز استفاده کنید. پیاز را به ابعاد ۱ سانتی متری حلقه حلقه کنید.۶- پنیر چدار را نازک ورقه ورقه کنید.۷- از نان باگت استفاده کنید. نان را به ۴ قسمت برش دهید و هر برش را از وسط نصف کنید.۸- اگر دسترسی دارید از خامه ترش Crème fraîche ، استفاده کنید.۹- خیار شور ها را از طول نازک برش دهید.در ظرفی، یک چهارم پیمانه سس خردل، روغن زیتون،شوید، سیر ، نمک و فلفل را با هم ترکیب نمایید. مرغ و پیاز را به آنها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید، تا مواد روی مرغ و پیاز ها را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و برای
    30 دقیقه در فریزر قرار دهید.از قبل کباب پز یا گریل را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز ها را برای 8 تا 10 دقیقه کبابی کنید(آنها را هر ازگاهی بچرخانید).
    سپس مرغ ها را(از یک رو) 3 دقیقه ، کبابی کنید. آنها را بچرخانید، بر رویشان پنیر چدار
    قرار دهید و 3 دقیقه دیگر بپزید. مرغ ها را از میان برش دهید. حالا، نان های باگت را برای 1 تا 2 دقیقه ، تا ترد شوند،کبابی کنید(نان ها را از سمتی که برش داده شده اند
    بر روی کباب پز قرار دهید).3 قاشق غذا خوری باقیمانده سس خردل را با خامه ترشترکیب کنید، آنها را بر روی نان های برش خرده بمالید.مرغ، خیار شور و پیاز را بر روی
    ساندویچ ها قرار دهید.
  • زهرا پوران

    زهرا پوران

    از ایده تا اجرا
    دکوراسیون منزل و محل کار خودرا به ما بسپارید
    کاغذ دیواری ، پارکت لمینیت ،پرده کرکره ، کفپوشاز خانه یا محل کار خود خسته شده ای ؟! نگران آننباشید ، آن را به تیم پیمانساز بسپارید .ما در طراحی و اجرای دکوراسیون منزل و محل کار باجدیدترین متریال های روز دنیا شما را همراهی میکنیم. شما هم با تیم پیمانساز همراه شوید تا رنگ زیباییبه منزل خود دهید  http://home.peymansaz.org/
  • maryammo

    maryammo

    بسیار عالی هم زمان آماده سازی خوبی داره هم زمان پخت مناسب!
    طراحی سایت
  • tehrani

    tehrani

    خیلی عالی بود


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



فیلم روز
تصویر روز