Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 - 22:51

توری نو کارا-آگه (جوجه سوخاری ژاپنی)

455 بازدید

  • توری نو کارا-آگه (جوجه سوخاری ژاپنی)
    Nazari

    Nazari

     توری نو کارا-آگه یا کارا-آگه (جوجه سوخاری به روشژاپنی) محبوب ترین غذای ژاپنی است. آن را به عنوان اصلی یا میان وعده استفاده کنید.
     مواد لازم برای 4 نفر
     دو تکه ران جوجه (500 گرم) 
    نصف قاشق چایخوری نمک
     فلفل برای چاشنی 
    دو قاشق غذاخوری سس سویا
     دو قاشق چایخوری آب زنجبیل
     آرد سوخاری
     روغن نباتی سرخ کردنی
    a021122122154102a.jpg
    روش تهیه 1.    آب زنجبیل را با سس سویا مخلوط کنید. سه برش از زنجبیل پس از رنده شدنحدود دو قاشق چایخوری آب زنجبیل می دهد. 2.    جوجه ها را به تکه های سه سانتی متری ببرید و به نمک و فلفل آغشته کنید. 3.    جوجه ها را به سس سویا و آب زنجبیل اضافه کنید و به مدت ده دقیقه در آنبخیسانید. 4.    جوجه ها را در یک آبکش خشک کنید و با آرد سوخاری اطراف آن را بپوشانید. 5.    روغن را تا صد و هفتاد درجه سانتی گراد گرم کنید و جوجه ها را تا حدودچهار دقیقه سرخ کنید. برای جوجه با استخوان آن را هفت تا هشت دقیقه سرخ کنید.
    رپورتاژ آگهی
  • اکام زارعی

    اکام زارعی

    عالی بود دوست عزیز
    زیرنویس


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



فیلم روز
تصویر روز