Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:21

1
دی
تهیه مربا از عسل

تهیه مربا از عسل

چرا عسل را نباید حرارت داد یا در آب جوش ریخت؟ آیا میتوان در تهیه مربا از عسل استفاده نمود؟

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

اصولا حرارت باعث تغییرات مختلف در اجسام می‌شود و ممكن است بعضی مواد را حتی غیر فعال كند ولی در مورد عسل این طور نیست. حرارت كوتاه مدت عسل چندان تغییری در خواص آن ایجاد نمی‌كند اما حرارت زیاد و یا قرار‌دادن آن در آفتاب به مدت طولانی می‌تواند بعضی خواص از جمله اثرات ضد‌میكروبی آن را كاهش دهد و می‌توان از عسل برای تهیه مربا استفاده نمود.

تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز