آيا لبنيات عرضه شده در لبنيات فروشی ها ارگانيك محسوب می شود؟
پاسخ ارائه شده توسط: دكتر سید مهدی میرغضنفری،متخصص تغذیه
ارگانيك تعريف مخصوص به خود را دارد و منظور اين است كه در توليد آن محصول خاص، از مواد شيميایی دستساز بشر استفاده نشده باشد و در واقع با روندی كه در طبيعت وجود دارد توليد شده باشد. شير ارگانيك شير گاوی است كه در حال چرا در طبيعت باشد( چيزی كه امروزه نیز در برخی مناطق کشور اتفاق ميافتد) و از علفهای طبيعی استفاده كرده بنابراين غذای آنها متنوع بوده و فعاليت بدنی هم دارند. اما در گاوداری ها از يك رژيم غذایی محدود و يكنواخت استفاده می شود و دامها هم فعاليت بدنی ندارند لذا شیر بدست آمده از این دامها، آن کیفیت لازم که از دامهای فوقالذکر حاصل می شود را ندارد. با اين وجود شيری كه از دامداری ها تهيه می شود اگرخوب جوشانده شود مفید بوده و مشكل عمده ای ندارد.