Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 15:28

سوالات رایج تغذیه

بازدید: 32400

  • تغذیه سالم و نقش مواد مغذی در سلامتی

    تغذیه سالم و نقش مواد مغذی در سلامتی

    این دقت و حساسیت شما در مطالعه مطالب علمی- به ویژه مقوله سلامتی - بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است، ولی به خاطر داشته باشید متاسفانه بسیاری از مطالب مندرج در سایت‌های معمولی

  • شیر سنتی سالم‌تر است یا شیرهای صنعتی و کارخانه‌ای؟

    شیر سنتی سالم‌تر است یا شیرهای صنعتی و کارخانه‌ای؟

    صنعتی و تولید شده در کارخانه به دلیل اینکه در فرایندهای تولیدی مختلف و برای محصولات مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشند تا در حین فرایندهای حرارتی پروسه تولید دچار لختگی نشوند

  • مدت زمان نگهداری گوشت مرغ در یخچال چقدر است ؟

    مدت زمان نگهداری گوشت مرغ در یخچال چقدر است ؟

    در منزل مرغ تازه خریداری شده باید فوراً در یخچال با دمای 4 درجه سانتی‌گراد قرار گیرد. مدت زمان نگهداری مرغ به صورت کامل و یا قطعه شده در یخچال بین 1 تا 2 روز است.

  • دریافت مایعات به ویژه چای و قهوه برای مبتلایان به سنگ کلیه

    دریافت مایعات به ویژه چای و قهوه برای مبتلایان به سنگ کلیه

    افزایش دریافت مایعات سبب کاهش غلظت ترکیبات مختلف در ادرار می‌شود و در نتیجه احتمال رسوب این ترکیبات و تشکیل سنگ‌های کلیوی را کاهش می‌دهد.

  • بالا بودن تری‌گلیسیرید با توجه به تغذیه

    بالا بودن تری‌گلیسیرید با توجه به تغذیه

    اگر وزن شما مطلوب است، یعنی BMI شما در محدوده 5/18 تا 9/24 می‌باشد و با توجه به اینکه 63 ساله هستید، افزایش مختصر تری‌گلیسیرید به تنهایی مشکل آن چنانی ندارد، به شرط اینکه بقیه پروفایل لیپید در محدوده نرمال باشد.

  • دلیل ریفلاکس معده بعد از وعده غذایی

    دلیل ریفلاکس معده بعد از وعده غذایی

    غذاها را کاملاً بجويد و به آهستگي ميل نماييد. از مصرف غذا در هنگام تماشاي تلويزيون يا مطالعه كردن پرهيز نماييد، چراكه اين امر سبب عدم تمركز در هنگام غذا خوردن و در نتيجه مصرف بيش از حد مواد غذايي مي‌گردد.

  • توصیه‌های تغذیه‌ای به بیماران مبتلا به پارکینسون

    توصیه‌های تغذیه‌ای به بیماران مبتلا به پارکینسون

    در بیمارانی که لوودوپا مصرف می‌کنند، پروتئین باید تا بعدازظهر مصرف شود، زیرا اسیدهای آمینه‌ در این مواد غذایی ممکن است از رسیدن لوودوپا به مغز جلوگیری کنند.

  • میزان مصرف ویتامین D برای جلوگیری از ابتلا به کرونا شدید

    میزان مصرف ویتامین D برای جلوگیری از ابتلا به کرونا شدید

    ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که نقش مهمی را در سلامت استخوان بازی می‌کند و در کنار کلسیم به پیشگیری از پوکی استخوان کمک می‌نماید. شواهد زیادی نیز مبنی بر نقش این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی وجود دارد.

  • رژیم غذایی در مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه

    رژیم غذایی در مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه

    اگر سنگ کلیه و سنگ مثانه از نوع اگزالاته باشند، محدودیت‌های رژیمی می‌تواند تا حد زیادی از تشکیل آنها پیشگیری نماید. از آن جمله می‌توان به افزایش دریافت آب، افزایش دریافت فیبر، کاهش مصرف پروتئین‌های حیوانی، کاهش دریافت اگزالات و ویتامین C

  • رژیم غذایی مبتلایان به کم کاری تیروئید

    رژیم غذایی مبتلایان به کم کاری تیروئید

    در کم‌کاری تیروئید، اولین کاری که پزشک انجام می‌دهد، تجویز دارو (هورمون‌های تیروئیدی) است که به شکل قرص، آن را دریافت می‌کنید. استفاده از این قرص‌ها تأثیرات قابل مشاهده‌ای را در طول چند هفته ایجاد می‌کند. اکثر افرادی که کم‌کاری تیروئید دارند

  • یخ زدایی مواد غذایی

    یخ زدایی مواد غذایی

    استفاده از یخچال یکی از روش‌های معمول انجماد‌زدایی است که در این روش، ماده غذایی منجمد از شب قبل درون یخچال برای ذوب تدریجی یخ قرار داده می‌شود. برای یخ‌زدایی سریع می‌توان ماده غذایی منجمد را درون پلاستیک محکم

  • فاصله بین غذا و میان وعده چقدر باید باشد؟

    فاصله بین غذا و میان وعده چقدر باید باشد؟

    افراد ورزشکار حرفه‌ای ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند و عموماً به دلیل نیاز به مواد غذایی بیش از دیگران، در واقع غذای بیشتری هم میل می‌کنند.

فیلم روز
تصویر روز