آیا برای تهیهی شكلات پرتقالی، میباید تلخی پرتقال را بگیریم؟
پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی
بله میباید ابتدا پوست پرتقالها را به شكل خلالهای درشت خرد كنید، سفیدی آن را دور بریزید و در قابلمه حاوی آبجوش بجوشانید. آنگاه پوست پرتقالها را در صافی بریزید و دو بار دیگر بجوشانید. سپس پوست پرتقالها را در آب سرد بریزید و دو- سه بار دیگر آبش را عوض كنید تا تلخی آن گرفته شود.
اكنون شربت را بجوشانید و پوست پرتقالها را در آن بریزید تا شفاف شوند. آنگاه آنها را از شربت درآورید و در شكلات آبكرده فرو كنید و روی كاغذ روغنی یا فویل بگذارید تا شكلات ببندد.