Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:50

17
خرداد
گرفتن تلخی شکلات پرتقالی برای تهیه کیک

گرفتن تلخی شکلات پرتقالی برای تهیه کیک

آیا برای تهیه‌ی شكلات پرتقالی، می‌باید تلخی پرتقال را بگیریم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

بله می‌باید ابتدا پوست پرتقال‌ها را به شكل خلال‌های درشت خرد كنید، سفیدی آن را دور بریزید و در قابلمه حاوی آب‌جوش بجوشانید. آن‌گاه پوست پرتقال‌ها را در صافی بریزید و دو بار دیگر بجوشانید. سپس پوست پرتقال‌ها را در آب سرد بریزید و دو- سه بار دیگر آبش را عوض كنید تا تلخی آن گرفته شود.

اكنون شربت را بجوشانید و پوست پرتقال‌ها را در آن بریزید تا شفاف شوند. آن‌گاه آنها را از شربت درآورید و در شكلات آبكرده فرو كنید و روی كاغذ روغنی یا فویل بگذارید تا شكلات ببندد.

تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز