Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:54

8
خرداد
علت سفت شدن دونات

علت سفت شدن دونات

علت سفت شدن دونات چیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی  

 

چنانچه اندازه‌گیری صحیح نباشد و یا خمیر به اندازه‌ی كافی استراحت نكند، موجب سفت شدن دونات می‌شود.

تعداد بازديد: 23095 تعداد نظرات: 6

نظرات

  • سلاام خسته نباشید.چرا دونات های من بعد از ۳.۴ ساعت بیات میشن و طعمی شبیه کیک میگیرن
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی: سلام، وقت بخیر. یکی از دلایل بیات شدن دونات، استفاده زیاد از مایه خمیر است! در اندازه‌گیری مواد لازم دقت لازم را داشته باشید. موفق باشید.
  • سلام تقریبادوناتهای من خوبه همچیزش فقط خیلی بهم میگن پف نمیکنن چ‌کارکنم؟ممنون
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛‌ کارشناس شیرینی‌پزی: با سلام و سپاس از همراهی‌تان،‌ پف نکردن دونات می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد. از جمله:
      1- تازه نبودن مایه خمیر.
      2- خمیر به اندازه کافی استراحت نکرده باشد.
      3- اندازه‌گیری مواد لازم به درستی انجام نشده باشد.
      موفق باشید.
  • سلام.کوکی هی من پس از در اوردن فر نرم و ترد بود ولی پس از خنک شدن سفت شد.چطوری از سفت شدنش جلوگیری کنم؟
  • سلام، دونات که درست میکنم بعد از سه چهار ساعت سطح دونات‌ها چروک میشه و شکلات اب شده ای که روی دونات ریختم جذب دونات میشه و ظاهر خیلی بدی پیدا میکنه

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز