Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:08

7
اردیبهشت
علت وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن

علت وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن

علت وارفتن فلافل در زمان سرخ كردن چیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

قبل از هر چیز باید بدانید كه فلافل را از نخود خام تهیه می‌كنند. دوم اینكه باید روغنی كه درون آن فلافل را سرخ می‌كنید كاملاً ‌داغ باشد.

 

همچنین ببینید : خرید کتاب آموزش غذاهای پیکنیکی

 

 

تعداد بازديد: 31545 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز