Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:40

4
آذر
روش آب کردن شکلات

روش آب کردن شکلات

برای جلوگیری از سفت شدن شكلات، هنگام آب كردن آن چه راهكاری وجود دارد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

شكلات را خرد كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. سپس آن را روی بخار آب‌جوش بگذارید. مراقب باشید كه آب جوش با كاسه، تماس مستقیم نداشته باشد و حرارت آب جوش، ملایم باشد كه ذرات نامرئی بخار آب روی شكلات نریزد و موجب سفت شدن آن نشود! همچنین شكلات را پس از آب شدن، بلافاصله از روی حرارت بردارید.

تعداد بازديد: 472 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز