Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:45

5
آبان
طرز تهیه ی ژله با کیوی

طرز تهیه ی ژله با کیوی

سلام ، چرا وقتی از تكه‌های كيوی در تهيه‌ی ژله استفاده مي‌كنيم خودش را نمی گيرد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام، آنزیم‌های خاص موجود در كیوی مانع عملكرد ژلاتین می‌شود. ولی چنانچه كیوی را با سایر میوه‌ها مخلوط كنید و بعد ژلاتین را بیفزائید، تأثیر چندانی نخواهد داشت.

 

تعداد بازديد: 1714 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز