Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 18:11

سوالات رایج آشپزی

بازدید: 5900

  • روش تهیه‌ سس كارامل

    روش تهیه‌ سس كارامل

    روش تهیه‌ی‌ سس كارامل را توضیح دهید؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه‌‌ سس كارامل می‌توانید از دو روش استفاده كنید. در روش اول شكر را كارامل‌ كنید و بعد قدری آب روی آن بریزید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد...

  • تهیه ترافل برای تزئین کیک

    تهیه ترافل برای تزئین کیک

    چطور می‌توان برای تزئین روی كیك، ترافل درست كرد لطفاً توضیح دهید. پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی از مخلوط خرده‌های كیك، قدری شكلات آب‌كرده، خامه ساده و مارمالاد زردآلو می‌توانید ترافل تهیه كنید و آن‌‌ها را در خرده‌های بو داده انواع...

  • طرز استفاده گیاه وانیل

    طرز استفاده گیاه وانیل

    گیاه وانیل را چگونه استفاده كنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی شكافی روی ساقه وانیل ایجاد كنید و محتویات داخلش را درآورید و مصرف كنید. همچنین می‌توانید ساقه وانیل را در شیر بیندازید تا معطر شود.

  • مصارف پودر کاسترد

    مصارف پودر کاسترد

    لطفا بفرمائید پودر كاسترد چه مصارفی دارد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی پودر كاسترد برای تهیه برخی دسرها به مصرف می‌رسد و استفاده از آن برای غلیظ كردن دسر و كرم می‌باشد. چنانچه این پودر در دسترس نباشد می‌توانید به جای آن از آرد ذرت استفاده...

  • تهیه میوه گلسه در منزل

    تهیه میوه گلسه در منزل

    آیا می‌توان در منزل میوه گلسه درست كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی بله می‌توانید میوه‌های مختلف را گلسه كنید و برای این كار می‌باید از میوه‌های سالم و بسیار مرغوب بهره بگیرید و آن را به دفعات در شربت غلیظ بجوشانید و از شربت درآورید تا...

  • تبدیل میلی لیتر به گرم و بالعکس

    تبدیل میلی لیتر به گرم و بالعکس

    آیا می‌توان میلی‌لیتر را به گرم و یا بالعكس گرم را به میلی‌لیتر تبدیل كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی مقیاس اندازه‌گیری مایعات میلی‌لیتر و لیتر است. در حالی كه برای اندازه‌گیری جامدات از مقیاس گرم و كیلوگرم بهره می‌گیریم.

  • منظور از وانیلین چیست؟

    منظور از وانیلین چیست؟

    منظور از وانیلین چیست و جایگزین آن چیست؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی وانیلین كریستال‌های سفید رنگ تشكیل‌شده بر روی ساقه‌ وانیل است كه همان میوه درخت وانیل می‌باشد و به جای آن می‌توانیم از اسانس وانیل استفاده كنیم.

  • گرفتن کف شیر بدون دستگاه اسپرسو

    گرفتن کف شیر بدون دستگاه اسپرسو

    اگر در منزل دستگاه اسپرسو نداشته باشیم چطور می‌توانیم كف شیر را بگیریم؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه‌ قهوه‌ی‌ اسپرسو به كف شیر نیاز نداریم. چنانچه بخواهید در منزل كاپوچینو تهیه كنید، می‌باید قدری شیر در لیوان یا ظرف گودی...

  • کره دانمارکی چیست؟

    کره دانمارکی چیست؟

    منظور از كره دانماركی چیست؟ چرا در تهیه شیرینی دانماركی باید از این كره استفاده كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی كره مخصوص خمیر دانماركی و خمیر هزار ورق بافت مناسب و منسجمی دارد كه به راحتی در دمای محیط آب نمی‌شود و به همین علت برای تهیه این...

  • تهیه خمیر کدایف در منزل

    تهیه خمیر کدایف در منزل

    چطور می‌توان در منزل خمیر كدایف تهیه كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه‌ این خمیر می‌باید از وسیله مخصوص رشته كردن آن استفاده كنید و گفتنی است كه خمیر تهیه‌شده در منزل امكان كیفیت خمیر تهیه‌شده با دستگاه‌های صنعتی را ندارد و...

  • آماده کردن نخود برای فلافل

    آماده کردن نخود برای فلافل

    برای تهیه‌ی فلافل، نخود را چگونه آماده كنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی نخود را از شب قبل در آب خیس كنید و بعد آن را با درجه‌ی ریز چرخ‌گوشت چرخ كنید.

  • روش تهیه پیازداغ ترد

    روش تهیه پیازداغ ترد

    برای اینكه پیازداغی خشك و ترد داشته باشیم چگونه عمل می‌كنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی هنگام سرخ كردن پیاز را زیاد هم نزنید. پیاز را در روغن فراوان سرخ كنید و در نهایت در صافی بریزید تا روغن اضافی از آن جدا شود. سپس در شیشه‌ی تمیزی بریزید و در...

فیلم روز
تصویر روز