Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 دی 1395 - 12:13

متفرقه

بازدید: 17907

  • کاهش حملات آسم با مصرف قهوه

    کاهش حملات آسم با مصرف قهوه

    آیا می‌دانید قهوه به کاهش خستگی و افسردگی کمک می‌کند؟ تحقیقات نشان می‌دهند قهوه در بهبود حملات آسمی هم موثر است. این مقاله را بخوانید تا از خواص قهوه آگاه شوید.

  • اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی هستند؟

    اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی هستند؟

    آیا می‌دانید اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی‌هایی هستند و در چه مواد غذایی وجود دارند؟ وقتی روغن را به مارگارین تبدیل می‌کنند، اسید چرب ترانس تولید می‌شود.

  • دنیای سس‌ها (1)

    دنیای سس‌ها (1)

    سس گوجه‌فرنگی یکی از معروف ‌ترین انواع سس است که خانواده بزرگی از آن را تشکیل می‌دهد و ماده اصلی آن گوجه‌فرنگی می‌باشد.

  • دنیای سس‌ها (2)

    دنیای سس‌ها (2)

    خردل در برخی موارد می‌تواند سبب آلرژی شود. سس خردل یکی از افزودنی‌های محبوب است که با ساندویچ، همبرگر و هات‌داگ مصرف می‌‌شود.

  • عسل كرم (2)

    عسل كرم (2)

    عسل كرم، عسلی است كه به لطافت گرانوله شده و در حین فرآیند كریستالیزاسیون طبیعی به دقت تحت كنترل قرار دارد.

  • عسل كرم (1)

    عسل كرم (1)

    مواد بیولوژیكی موجود در عسل یك سری از دیاستازهاست كه مهم‌ترین آنها عبارتند از: آمیلاز، انورتاز، كاتالاز، فسفاتاز و گلوكزاكسیداز.

  • تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (2)

    تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (2)

    دریافت زیاد انرژی سبب عدم تعادل انرژی در بدن و تجمع چربی و چاقی می‌شود.

  • تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (1)

    تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (1)

    سوکروز همان شکر معمولی است و از دو نوع قند ساده (فروکتوز و گلوکز) تشکیل شده است.

  • عسل اكسیر جوانی

    عسل اكسیر جوانی

    تنها آنتی بیوتیک فوق‌العاده در طبیعت است که زنبور می‌تواند از ترکیب صمغ برخی از گیاهان با شهد، موم و گرده گل تولید نماید.

  • ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (2)

    ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (2)

    برای تولید پولکی می‌توان از زعفران به میزان مورد نیاز مصرف نمود.

  • ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (1)

    ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (1)

    پولكی یك مخلوط پخته شده از مواد متشكله، كه تحت شرایط فشار محیط در دمای نزدیك به نقطه ذوب شكر (160درجه سلسیوس) تهیه می‌گردد.

  • ژلاتین و خواص تغذیه‌ای آن (2)

    ژلاتین و خواص تغذیه‌ای آن (2)

    با افزایش سن ناخن‌ها و موها شکننده و ترک خورده می‌‌شوند. ژلاتین با داشتن مقادیر زیاد اسید آمینه گلایسین که اسیدآمینه مهم برای ساخت کراتین موجود در مو و ناخن است.

فیلم روز
تصویر روز