Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 18:10

متفرقه

بازدید: 18503

  • چای را با شیر مخلوط کنیم یا نه؟

    چای را با شیر مخلوط کنیم یا نه؟

    تحقیقات نشان می‌دهند مصرف چای در کاهش خطر بروز سکته در افراد سالمند موثر است. همچنین فلاوونوئیدهای موجود در چای، خطر گرفتگی سرخرگ‌های بدن را کاهش می‌دهند.

  • برای رهایی از شر هلیکوباکتر، عسل بخورید

    برای رهایی از شر هلیکوباکتر، عسل بخورید

    خواص درمانی عسل بسیار حیرت‌انگیز است. پزشكان معتقدند عسل در درمان تعداد قابل توجهی از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی، سرفه، تب یونجه و آنفلوانزا موثر است.

  • کاهش حملات آسم با مصرف قهوه

    کاهش حملات آسم با مصرف قهوه

    آیا می‌دانید قهوه به کاهش خستگی و افسردگی کمک می‌کند؟ تحقیقات نشان می‌دهند قهوه در بهبود حملات آسمی هم موثر است. این مقاله را بخوانید تا از خواص قهوه آگاه شوید.

  • اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی هستند؟

    اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی هستند؟

    آیا می‌دانید اسیدهای چرب ترانس چه نوع چربی‌هایی هستند و در چه مواد غذایی وجود دارند؟ وقتی روغن را به مارگارین تبدیل می‌کنند، اسید چرب ترانس تولید می‌شود.

  • دنیای سس‌ها (1)

    دنیای سس‌ها (1)

    سس گوجه‌فرنگی یکی از معروف ‌ترین انواع سس است که خانواده بزرگی از آن را تشکیل می‌دهد و ماده اصلی آن گوجه‌فرنگی می‌باشد.

  • دنیای سس‌ها (2)

    دنیای سس‌ها (2)

    خردل در برخی موارد می‌تواند سبب آلرژی شود. سس خردل یکی از افزودنی‌های محبوب است که با ساندویچ، همبرگر و هات‌داگ مصرف می‌‌شود.

  • عسل كرم (2)

    عسل كرم (2)

    عسل كرم، عسلی است كه به لطافت گرانوله شده و در حین فرآیند كریستالیزاسیون طبیعی به دقت تحت كنترل قرار دارد.

  • عسل كرم (1)

    عسل كرم (1)

    مواد بیولوژیكی موجود در عسل یك سری از دیاستازهاست كه مهم‌ترین آنها عبارتند از: آمیلاز، انورتاز، كاتالاز، فسفاتاز و گلوكزاكسیداز.

  • تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (2)

    تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (2)

    دریافت زیاد انرژی سبب عدم تعادل انرژی در بدن و تجمع چربی و چاقی می‌شود.

  • تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (1)

    تأثیر شیرین‌کننده‌ها بر سلامت (1)

    سوکروز همان شکر معمولی است و از دو نوع قند ساده (فروکتوز و گلوکز) تشکیل شده است.

  • عسل اكسیر جوانی

    عسل اكسیر جوانی

    تنها آنتی بیوتیک فوق‌العاده در طبیعت است که زنبور می‌تواند از ترکیب صمغ برخی از گیاهان با شهد، موم و گرده گل تولید نماید.

  • ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (2)

    ارزش غذایی و ویژگی‌های پولکی (2)

    برای تولید پولکی می‌توان از زعفران به میزان مورد نیاز مصرف نمود.

فیلم روز
تصویر روز