Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 دی 1395 - 12:11

شیر و لبنیات

بازدید: 1925

  • همه چیز راجع به بستنی (2)

    همه چیز راجع به بستنی (2)

    سوفلی نوعی بستنی یخی میوه‌‌ای است که در مخلوط آن از زرده تخم مرغ یا تخم مرغ کامل نیز استفاده شده است.

  • همه چیز راجع به بستنی (1)

    همه چیز راجع به بستنی (1)

    چربی بستنی منبع انرژی، منشأ اسیدهای چرب ضروری و ویتامین‌‌‌های محلول در چربی و در بر دارنده اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و استرول هایی مثل کلسترول است.

  • 5 خاصيت فوق‌العاده ماست

    5 خاصيت فوق‌العاده ماست

    مصرف كلسیم و ویتامین D از پوكی استخوان جلوگیری می‌كند. كلسیم در تمامی سنین در حجم و استحكام استخوان نقش اساسی دارد و ویتامین D جذب كلسیم را بالا می‌برد.

  • نگاهی به شیر از منظر قرآن (2)

    نگاهی به شیر از منظر قرآن (2)

    در اول اوت 1990 سازمان بهداشت جهانی با همکاری یونیسف طی اجلاسی، بیانیه‌‌ای را در تداوم ترویج و حمایت از تغذیه با شیر مادر به امضا رساند. زمان و مدت شیردهی قرآن کریم مدت شیردهی را دو سال می‌‌داند (لقمان/ 14). برخی پزشکان معتقد بودند که این مدت باید 9 ماه باشد، ولی در سال...

  • نگاهی به شیر از منظر قرآن (1)

    نگاهی به شیر از منظر قرآن (1)

    استفاده از شیر چهارپایان به دوران پيش از تاریخ و زمان اهلی شدن حیوان توسط انسان می‌‌رسد. شیر در کتاب مقدس نماد پاکی، صفا و حقیقت حیات‌بخش می‌باشد.

  • بتنی به نام ماست!

    بتنی به نام ماست!

    پوکی استخوان عارضه ای مهم و در عین حال شایع است که به طور معمول در افراد بالای پنجاه سال دیده می شود

  • مقدار مصرف روزانه لبنیات در سنین مختلف

    مقدار مصرف روزانه لبنیات در سنین مختلف

    ویتامین‌A: باعث رشد استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و به بینائی چشم‌ها (به‌خصوص در شب‌ها و حفظ سلامت پوست كمك می‌كند).

  • بستنی؛ خنك و دوست داشتنی (2)

    بستنی؛ خنك و دوست داشتنی (2)

    گاهی افراد به دلیل خوردن بستنی در هوای گرم تابستان دچار یك سردرد آنی و ناراحت كننده در قسمت پیشانی خود می‌شوند. هنگامی كه یك خوراكی سرد در هوای گرم با سقف دهان و ته گلوی انسان تماس پیدا می‌‌كند، موجب بروز سردرد ناگهانی می‌ شود.

  • بستنی؛ خنك و دوست داشتنی (1)

    بستنی؛ خنك و دوست داشتنی (1)

    هر نصف لیوان بستنی (البته بدون خامه، انواع مغز و ژله)، کالری تقریبا مساوی با یک لیوان شیر دارد. یعنی به هرحال در گروه‌های غذایی، نصف یک لیوان بستنی معادل یک واحد لبنیات در نظر گرفته می‌شود.

  • فوائد‌ پروبیوتیک برای سلامت بانوان

    فوائد‌ پروبیوتیک برای سلامت بانوان

    زنان با عفونت‌های فوقانی د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ستگاه تناسلی مانند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیماری‌های التهابی لگن، اند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ومتریت، عفونت‌های بعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از جراحی و عفونت‌های گرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن رحم بیشتر مستعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اشتن فرزند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انی با وزن کم می‌باش

  • پروبيوتيك‌ها

    پروبيوتيك‌ها

    پروبیوتیك‌ها، بیفیدوباكتری‌ها و لاكتوباسیل‌هایی هستند كه گرم مثبت، بدون اسپور و بی‌هوازی اختیاری می‌باشند، به اسیدهای معده و آنزیم‌های پانكراس مقاوم می‌باشند و اثر سینرژیسمی با آنتی‌بیوتیك نشان می‌دهند.

  • خواص و روش های فراوری کفیر

    خواص و روش های فراوری کفیر

    کفیر از طریق تخمیر شیر توسط دانه‌های کفیر و کشت‌های کفیر تولید می‌شود. از انواع شیرهای گاو، بز، گوسفند، نارگیل، برنج، سویا و کاکائو ساخته می‌شود. معیارهای زیادی برای انتخاب شیر وجود دارد.

فیلم روز
تصویر روز