Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:44

18
دی
با مصرف اسفناج، آب مروارید را مهار کنیم

با مصرف اسفناج، آب مروارید را مهار کنیم

یکی از فواید اسفناج، نقش آن در کنترل آب مروارید می باشد.اسفناج همچنین در خونسازی و تشکیل استخوان هم موثر است.مصرف اسفناج برای سلامت قلب هم توصیه مناسبی است.

دکتر لادن گیاهی، متخصص تغذیه

 

مطالعات نشان داده‌اند كه مصرف منظم اسفناج خطر ابتلا به آب مروارید را كاهش می‌دهد.

این خاصیت مربوط به وجود فیتونوترینتهایی به نامهای لوتئین1  و زئاتانكسین  2 در اسفناج است.

خواص آنتی‌اكسیدانی این فیتونوترینت‌ها نیز  به محافظت از پروتئین‌های عدسی چشم کمک  می‌کنند و از تخریب آن جلوگیری می‌كنند.

اسفناج و بیماری قلبی

برگهای سالادی خصوصا شاهی، اندیو، اسفناج و كاهو منابع خوب فولات هستند.

مصرف منظم غذاهای غنی از فولات به كاهش بروز بیماری قلبی در افراد مستعد كمك می‌كند. 

اسفناج و استخوان سازی

برگهای سالادی خصوصا اسفناج، شاهی و اندیو دارای مقادیری كلسیم هستند كه برای تشکیل  استخوانهای محکم ضروری است.

گرچه، جذب كلسیم نیز مانند آهن توسط فیتاتها كاهش می‌یابد، اما این برگها همچنان از منابع خوب كلسیم محسوب می‌شوند. 

اسفناج، منبع آهن

اسفناج نیز دارای مقادیری آهن است ولی به علت وجود فیتات‌ها كه از جمله تركیبات بلوكه كننده جذب آهن هستند، زیست دسترسی آهن اسفناج پایین است.

اندیو منبع خوب آهن است که برای ساخته شدن هموگلوبین ضروری است.

 

برچسب ها: اسفناج و آب مروارید، اسفناج و بیماری قلبی، اسفناج و استخوان سازی، اسفناج و خونسازی، اسفناج و فیتات، اسفناج و فولات، فیتونوترینت های اسفناج تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز